Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Στο ειδικό δικαστήριο στέλνει τον Παπανδρεου ακόμα και ο …Στουρνάρας!


Απόλυτη ευθύνη στον Παπανδρέου ρίχνει ο Στουρνάρας!

Σε μία αριστοτεχνική συνέντευξη στην Καθημερινή της Κυριακής, ο Κωνσταντίνος Ζούλας έριξε τον “τσάρο” στο καναβάτσο και πρόσθεσε στην δικογραφία των καταγγελιών Ρουμελιώτη νέα στοιχεία φωτιά! Κάνοντας κάποια άλλα πρωτοσέλιδα “αγιογραφίας” να φαντάζουν κωμικά…

Για πρώτη φορά ομολογεί ότι το Ελληνικό μνημόνιο είναι επαχθέστερο και απεχθές σε σύγκριση με αυτό της Πορτογαλίας και της Ιρλανδίας! Μέχρι χθες, το ψευδές επιχείρημα προστασίας του Παπανδρέου ήταν ότι “και αυτές οι χώρες μπήκαν στο μνημόνιο”! Σήμερα ο Στουρνάρας επιβεβαιώνει αυτό που έχουμε αποκαλύψει εδώ και δύο χρόνια, συγκρίνοντας παράγραφο προς παράγραφο το Ελληνικό μνημόνιο με τα υπόλοιπα.

Για “τεράστιο λάθος του Παπανδρέου” κάνει λόγο επί λέξει ο υπουργός οικονομικών, διασύροντας ακόμα και το σύστημα Σημίτη που τον στήριζε, όταν προσπαθούσε να ενοχοποιήσει την περίοδο Καραμανλή!

Αποκαλύπτει ότι το έλλειμμα θα κυμαινόταν στο 9% εάν έμενε ο Καραμανλής, “καρφώνοντας” τον Παπανδρέου για την εκτίναξη! Αυτό στην προσπάθεια του να προστατεύσει τον Γεωργίου, αλλά την ίδια στιγμή ομολογεί ότι ο Παπανδρέου “γνώριζε” αφού τον είχε ενημερώσει ο ίδιος τον Αύγουστο του 2009. Παρουσία και του Παπακωνσταντίνου!

“Μακάρι ο Παπανδρέου να είχε ακούσει την δραματική έκκληση Καραμανλή στην ΔΕΘ! Αν έπαιρνε μέτρα αμέσως, θα ήταν καλύτεροι οι όροι”!

“Δεν κατηγορώ την κυβέρνηση Καραμανλή και αντιλαμβάνομαι πλήρως τις δύσκολες συνθήκες της τότε διεθνούς κρίσης”! – η απόλυτη κυβίσθηση.
Λέει βεβαίως και το ανεκδιήγητο “Αν είμαι αλαζόνας θα το κρίνουν οι πολιτες και οχι ο Παυλόπουλος”, λησμονώντας ότι ο Παυλόπουλος είναι εκλεγμένος ενώ αυτός ουδέποτε κρίθηκε από τους πολίτες, καθότι μονίμως διορισμένος!
Πραγματικά, η δημοσιογραφία στα καλύτερα της. Καιρό είχαμε να δούμε πραγματική συνέντευξη με όλη την σημασία της λέξης. Κύριε Ζούλα, δεν ψήνετε και τον Παπανδρέου για να διευκολύνετε και τους οικονομικούς εισαγγελείς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου