Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Νόμπελ Ειρήνης για τους ήρωες του Αιγαίου!

Από την αρχή της προσφυγικής κρίσης, ψαράδες, νοικοκυρές, συνταξιούχοι, δάσκαλοι, εθελοντές, κάτοικοι των νησιών του Αιγαίου… άνοιξαν την αγκαλιά τους και τα σπίτια τους σε οικογένειες προσφύγων που προσπαθούν να γλιτώσουν από τον πόλεμο..........

Είναι εκεί μέρα και νύχτα, με χαλάζι και καύσωνα, για να προσφέρουν στεγνά ρούχα, νερό, φαγητό και στέγη. Συχνά ρισκάρουν την ίδια τους τη ζωή για να σώσουν τους συνανθρώπους μας από τα κύματα. 

Με τις πράξεις τους κατάφεραν να πνίξουν τον φόβο και τον ρατσισμό σε ένα κύμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που άγγιξε όλο τον πλανήτη. Τώρα έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να τους το ανταποδώσουμε. 

Υπόγραψε τώρα το ψήφισμα, πριν λήξει η προθεσμία, για να ζητήσουμε να απονεμηθεί το Νόμπελ Ειρήνης στους ήρωες του Αιγαίου και διάδωσέ το παντού μέσω email, Facebook και Twitter. 

*Αυτή η εκστρατεία ξεκίνησε από δύο μέλη του Avaaz: την Αλκμήνη από το Ηράκλειο και τον Stephen από την Ουάσινγκτον

Προς τη Νορβηγική Επιτροπή Νόμπελ, τον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα και τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλα :

Ζητάμε να απονεμηθεί το Νόμπελ Ειρήνης στους κατοίκους και εθελοντές των νησιών του Αιγαίου που άνοιξαν την αγκαλιά τους στους πρόσφυγες και έστειλαν μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που άγγιξε όλο τον πλανήτη.
 
Πληκτρολόγησε το email σου:
To Avaaz προστατεύει το απόρρητο των προσωπικών σου δεδομένων και σε κρατάει ενήμερο/η σχετικά με αυτήν ή άλλες παρόμοιες εκστρατείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου