Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

«Αποπλάνηση στην Σαντορίνη» Το νέο πορνό της Μαριάννας Ντούβλη στη Σαντορίνη

Φωτογραφία για «Αποπλάνηση στην Σαντορίνη» Το νέο πορνό της Μαριάννας Ντούβλη στη ΣαντορίνιΤο τελευταίο πράγμα που χρειάζεται το -ψηφισμένο ως ωραιότερο νησί στον κόσμο- είναι πορνοσταρ καβάλα στα γαϊδουράκια, λεσβιακές περιπτύξεις σε fish spa και σκληρό σεξ σε υπόσκαφα. Όλα όσα δηλαδή περιλαμβάνει το «Αποπλάνηση στην Σαντορίνη» που μόλις κυκλοφόρησε.

Ηλιοκαμένοι ψαράδες και Κύπριοι πορνοσταρ, η -διεθνούς φήμης- Αλέσκα Ντάιμοντ καβάλα σε ένα γαιδουράκι, ψαράκια να κάνουν πεντικιούρ πριν ξεκινήσει το λεσβιακό, ένας έγχρωμος που παραφυλάει την πρωταγωνίστρια εκεί που σκάει το κύμα και πολλά, πάρα πολλά πλάνα από ηλιοβασιλέματα...


Το τρέιλερ για το «Αποπλάνηση στην Σαντορίνη» είναι ένα σοκ για τις αισθήσεις. Ένα μίνι αφιέρωμα στην Σαντορίνη που κάποιους θα τους ενθουσιάσει και κάποιους θα τους εξοργίσει, αλλά σίγουρα δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο.

Όσον αφορά την Μαριάννα Ντούβλη, αυτή υποδύεται μια ιδιοκτήτρια ενός σπα που γνωρίζει ένα ζευγάρι που τους αρέσει να κερατώνει ο ένας τον άλλο. Ενώ τα πάνω κάτω στην «παρέα» φέρνει η σεξομανής υπάλληλος.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η ελληνική εταιρία παραγωγής ταξίδεψε σε ελληνικό νησί για γυρίσματα. Αλλά, με βάση την θετική ανταπόκριση, μάλλον όχι η τελευταία.
iefimerida 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου