Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Δέσποινα Βανδή: "Δεν με παίρνει να κάνω ζήλιες στον Ντέμη"

Kαλεσμένη στο "Βράδυ" με τον Πέτρο Κωστόπουλο ήταν η Δέσποινα Βανδή που μίλησε για την σχέση με τα παιδιά της, ενώ αποκάλυψε τα 3 πράγματα που δεν θ αλλάξει ποτέ ο σύζυγός της.
Απάντησε στις ερωτήσεις της Σίσσυς Χρηστίδου, της Έλλης Κοκκίνου και του Κώστα Καπετανίδη κα μοιράστηκε ιστορίες μαζί μας για πρώτη φορά.


Ο Πέτρος της πρότεινε ένα "εναλλακτικό" επάγγελμα της προτείνει ο Πέτρος; Μίλησε για τις αλλαγές που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό στην καθημερινότητά μας.
Θα ήθελε να συνεργαστεί πάρα πολύ με τον Αντώνη Ρέμο και ελπίζει κάποια στιγμή να το καταφέρει...


Δήλωσε πως δεν ζηλεύει γιατί δεν την παίρνει και ακόμα και όταν της λέει ότι θα βγει με φίλους του, εκείνη κάνει την κότα.
Εξήγησε γιατί δεν έχουν βαφτίσει ακόμα τον γιο τους, που είναι 5 χρονών.Φωναζει στα παιδιά της και κυρίως στην κόρη της, και όταν λείπει σε ταξίδι της λείπει πιο πολύ και στηρίζεται πάνω της συναισθηματικά, αλλά με τον γιο της είναι ερωτευμένη.
Μίλησε για το ρετούς που γίνεται στα περιοδικά και υποστήριξε πως στα 60 της θέλει να μοιάζει με 50...Δεν της αρέσει η λέξη "εμμηνόπαυση" που της μοιάζει με βρισιά.
Δεν έχει περάσει ποτέ κρίση με τον Ντέμη και δεν θα μπορούσε ποτέ να κλειδώσει εκτός σπιτιού τον άντρα της, γιατί θα έπρεπε να αλλάξει χώρα.
Ο Ντέμης παλιά όταν κοιμόταν κλωτσούσε και έχει φάει αρκετές κλωτσιές.Τα κεφτεδάκια της ποτέ δεν θα ξεπεράσουν τα κεφτεδάκια της μαμά του, αλλά δεν την πειράζει.
Η Δέσποινα τραγούδησε καινούρια της κομμάτια και τη ακούσαμε για πρώτη φορά να ερμηνεύει το "Καταλαβαίνω".
news-piper.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου