Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ

builerberg slide h elite Sthn virginiaΣτη φετινή ετήσια συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ που θα πραγματοποιηθεί... από τις 31 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου στη Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών στον κατάλογο των προσκεκλημένων συμπεριλαμβάνονται τρία πρόσωπα από την Ελλάδα.
Μαζί με διεθνείς προσωπικότητες, αρχηγούς κρατών, κορυφαίους επιχειρηματίες και τεχνοκράτες την Ελλάδα έχουν κληθεί να εκπροσωπήσουν τρεις παλιοί γνώριμοι της Λέσχης.
Το ισόβιο μέλος της Γιώργος Δαϋίδ, πρόεδρος της Coca-Cola Hellas, o πρώην υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) Λουκάς Τσουκάλης.
Σύμφωνα με τη zougla.gr στη συνάντηση αυτή φέτος θα παρευρεθούν -μεταξύ άλλων- ο πρωθυπουργός της Ιταλίας...
Μάριο Μόντι, η βασίλισσα της Ολλανδίας Βεατρίκη, η αφρόκρεμα των Βρυξελλών με επικεφαλής τον Χοακίμ Αλμούνια, ο Ξαβιέ Σολάνα, ο πρόεδρος της Deutsche Bank Ζοζεφ Ακερμαν, ο Μπιλ Γκέιτς, o Χένρι Κίσινγκερ κ.ά. .
Η οποιαδήποτε αναφορά στη λέσχη Μπίντελμπεργκ πάντα ιντριγκάρει καθώς συγκεντρώνει αρκετούς από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους στον κόσμο ενώ η λειτουργία και οι δραστηριότητές της καλύπτονται από πέπλο μυστηρίου προκαλώντας ερωτήματα και απορίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου