Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Έχει τη δυνατότητα ο δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων για "delivery"-καθαριότητα;"

Βροντερό ήταν το "παρών" του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου, Μάκη Συμεώνογλου κατά τη συζήτηση που διεξήχθη στην πρώην Σχολή Ουρσουλινών για την καθαριότητα στην περιοχή του Κάστρου. Ο πρόεδρος, ρώτησε αν πλέον έχει ξεπεραστεί το πρόβλημα έλλειψης προσωπικού καθαριότητας και ο δήμος θα κάνει delivery-καθαριότητα! Το ερώτημα τέθηκε, όταν ο αντιδήμαρχος, Μανώλης Πολυκρέτης, απαντώντας σε εκείνους που αντιδρούν να τοποθετηθούν κάδοι μπροστά στα σπίτια τους, είπε ότι θα τους απομακρύνει όλους από την περιοχή και όποιος δεν μπορεί να μεταφέρει τα σκουπίδια του να το γνωστοποιήσει στο δήμο...

Ο κ. Συμεώνογλου, που αν και κλήθηκε από τον αντιδήμαρχο να καθίσει στην έδρα, αρνήθηκε, πρότεινε ακόμη οι μικροί κάδοι να επενδυθούν με ξύλινη κατασκευή, όπως γίνεται σε πολλά ακόμη παραδοσιακά μέρη, ενώ καυτηρίασε το γεγονός ότι δεν έγινε καμία επαφή με τη Δημοτική Κοινότητα για την ανεύρεση χώρων που θα τοποθετηθούν οι κάδοι. 

Απευθυνόμενος προς το σύμβουλο, Δ. Τσούκλερη, ρώτησε αν τα 17 σημεία τα οποία εγγράφως έχει υποβάλει για τον Κανονισμό Καθαριότητας έχουν ληφθεί υπόψη και αν πρόκειται να γνωστοποιηθεί η τελική μορφή του Κανονισμού πριν τη συζήτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο, που είναι αρμόδιο για την έγκρισή του.

Ακόμη, ο κ. Μ. Συμεώνογλου, επισήμανε, ότι ο αντιδήμαρχος, Μανώλης Πολυκρέτης, αναλαμβάνει προσωπικώς το κόστος των μέτρων καθαριότητας.

Σημειώνεται, ότι όπως δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Μ. Πολυκρέτης στο naxos-news.gr, τελικώς, θα τοποθετηθούν κάδοι σε επιλεγμένα σημεία, τα οποία αναμένεται αύριο Τετάρτη να καθοριστούν.
πηγη naxos news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου