Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Συρρέουν οι Βρετανοί τουρίστες στην Ελλάδα, σύμφωνα με την Daily Mail


Συρρέουν οι Βρετανοί τουρίστες στην Ελλάδα, σύμφωνα με την Daily MailΜετά το πρόσφατο δημοσίευμα της Daily Mail για τις μειωμένες κρατήσεις των Γερμανών τουριστών, σήμερα δημοσιεύει άρθρο για τη συρροή των Βρετανών στα ελληνικά νησιά.
«Παρά τα οικονομικά προβλήματα της χώρας και τον φόβο κατάρρευσης του ευρώ, οι κρατήσεις των Βρετανών για καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα, είναι στα ύψη», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τα νέα στατιστικά στοιχεία, περίπου 4 εκατομμύρια Βρετανοί αναμένεται να επισκεφτούν τη χώρα μας, αριθμός διπλάσιος από τον μέχρι φέτος μέσο όρο...

Τα βρετανικά ταξιδιωτικά πρακτορεία αναφέρουν ότι οι κρατήσεις προς την Ελλάδα, κυρίως για πακέτα all-inclusive- έχουν αυξηθεί κατά ένα τρίτο τις τελευταίες δύο εβδομάδες.
Σύμφωνα μάλιστα με πρόσφατη έρευνα της εταιρίας Travelex, πολλοί Βρετανοί επέλεξαν σκόπιμα την Ελλάδα για φέτος το καλοκαίρι, εξαιτίας της ενίσχυσης της στερλίνας έναντι του ευρώ.
Ενδιαφέρον είναι και το γεγονός ότι το 20% των ερωτηθέντων απάντησαν πως δεν ανησυχούν καθόλου για την πιθανότητα κατάρρευσης του ευρώ στην Ελλάδα, με το μεγαλύτερο ποσοστό να απαντά ότι ανησυχούν «πολύ λίγο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου