Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Ο Χαράλαμπος Κόκκινος στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. Κυκλάδων


Ανακοινώθηκαν από τη Γραμματεία Οργανωτικού της Ν.Δ. τα ονόματα του ψηφοδελτίου της παράταξης στις Κυκλάδες για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου...

Τα πέντε ονόματα είναι τα εξής (με αλφαβητική σειρά):

1. Γιώργος Βακόνδιος
2. Γιάννης Βρούτσης
3. Χαράλαμπος Κόκκινος
4. Κατερίνα Μονογιού
5. Ουρανία Ταουσάνη

Εκτός ψηφοδελτίου, για άγνωστους λόγους, έμεινε ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Κυκλάδων κ. Χρήστος Καφτηράνης, ο οποίος ήταν υποψήφιος στις εκλογές της 6ης Μαΐου, τη θέση του οποίου κατέλαβε ο πρώην Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και νυν επικεφαλής της Μείζωνος Μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος.

Επίσης, εκτός έμεινε ο δικηγόρος κ. Κώστας Δοκιμάκης, ο οποίος είχε πρωτεύσει στις προηγούμενες εκλογές με το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμμαχίας στις Κυκλάδες και το όνομα του οποίου είχε ακουστεί έντονα στους κύκλους της Ν.Δ. για μία θέση στο ψηφοδέλτιο.

Όσον αφορά τη σειρά κατάταξης, από την οποία εξαρτώνται οι εκλόγιμες θέσεις, πρώτος είναι βεβαιο ότι θα είναι ο βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης. Η υπόλοιπη σειρά δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, ωστόσο υψηλά ιστάμενα πρόσωπα της Ν.Δ. στις Κυκλάδες θεωρούν βέβαιη την κατάληψη της δεύτερης θέσης, που υπό προϋποθέσεις οδηγεί στη Βουλή, από τον πολιτευτή Γιώργο Βακόνδιο.

Απομένει η επίσημη ανακοίνωση του κόμματος για να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου