Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Άνοδος για Απόλλωνα


altΟ καιρός ήταν υπέροχος, σας προτρέψαμε να πάτε στο γήπεδο, για όσους όμως είχαν σοβαρούς λόγους να μείνουν σπίτι το apollon1891.gr σας πρόσφερε από τη γιορτινή Ριζούπολη την Κυριακή 27/5 σε LIVE μετάδοση ΛΕΠΤΟ προς ΛΕΠΤΟ την εξέλιξη της αναμέτρησης του πρωταθλητή Απόλλωνα με τον ΠΑΟ Ρουφ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής (τελευταίας) του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Δείτε τη ροή της αναμέτρησης:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Κόης, Τσουκαλάς, Κύργιας, Μπιλίτσης (60' Κοροβέσης), Κρουσταλέλης, Αντωνόπουλος, Μπιμπίρης, Σεμερτζίδης (70' Τσιλιγκίρης), Τσούκαλος (55' Κωνσταντίνου), Μαρίνου, Λαζανάς...


ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Βουτσινάς, Πεταυράκης (51' Μανιάς), Κοκολάκης, Σπυριδάκης, Καπουράνης, Ζαχαράτος, Τύρπος, Παπαναστασίου, Λιμνιός, Κολιός, Λιόλιος.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Σωτηριάδης (Λασιθίου).

Πανηγυρική ατμόσφαιρα στη Ριζούπολη. Κοντά στις 2.000 οι φίλοι του Απόλλωνα τραγουδούν στις κερκίδες με αφορμή την κατάκτηση του τίτλου. Με την εμφάνιση των ομάδων, οι φίλοι της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" ξεδίπλωσαν δύο τεράστια πανό, το ένα έγραφε "Ζωντανός... καθαρός... με το κεφάλι ψηλά!!!" και το άλλο είχε κάποιες σημαντικές ημερομηνίες στην ιστορία του Απόλλωνα, υπό μορφή καρδιογραφήματος. Οι χρονολογίες ήταν: 1891, 1922, 1940, 2000, 2007, 2012.

- 2': Σουτ Λαζανά από το ύψος της περιοχής του Ρουφ και δεξιά, η μπάλα βρίσκει πάνω στον Τύρπο και καταλήγει κόρνερ.

- Συμπληρώθηκαν 15 λεπτά στη Ριζούπολη, με τον Απόλλωνα να έχει την κατοχή της μπάλας και μια φλύαρη υπεροχή, χωρίς όμως να του έχουν δοθεί ευκαιρίες να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός μπροστά από την εστία του Βουτσινά.

- 16': Σεμερτζίδης από τα αριστερά θα κάνει το γέμισμα για την καρδιά της περιοχής του Ρουφ, δεν βρίσκει την μπάλα ο Λαζανάς, η οποία καταλήγει άουτ.

- 19': Ο Κρουσταλέλης θα βγάλει τη σέντρα από τα αριστερά, από το ύψος του πέναλτι ο Λαζανάς θα επιχειρήσει να πιάσει την κεφαλιά, χωρίς τύχη όμως, και η μπάλα θα καταλήξει άουτ.

- 20': Κίτρινη κάρτα στον Καπουράνη.

- Δίλεπτη διακοπή για να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στον τερματοφύλακα του Ρουφ, ο οποίος συνεχίζει κανονικά.

- Συμπληρώθηκαν 30 λεπτά χωρίς να έχει αλλάξει κάτι αναφορικά με την εικόνα του παιχνιδιού, με τον Απόλλωνα να μην μπορεί να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του Ρουφ.

- 30': Κίτρινη κάρτα στον Σεμερτζίδη.

- Νέα δίλεπτη καθυστέρηση εξαιτίας τραβήγματος του Βουτσινά.

- 35': Σέντρα-σουτ Λιόλιου από τα 35 μέτρα και αριστερά, χωρίς τύχη, καταλήγει άουτ.

- 37': Ο Λαζανάς αφήνει για τον Αντωνόπουλο, που από τα δεξιά και έξω από την περιοχή θα πιάσει το συρτό σουτ, που θα φύγει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Βουτσινά.

- 44': Μακρινό σουτ του Κολιού από τα 30 μέτρα και δεξιά, η μπάλα φεύγει αρκετά μέτρα πάνω από τα δοκάρια του Κόη.

- Δύο τα λεπτά των καθυστερήσεων για το πρώτο ημίχρονο.

- 45'+2: Χλιαρό σουτ Σεμερτζίδη από τα δεξιά, σε απόσταση 25 μέτρων, εύκολα στην αγκαλιά του Βουτσινά.

- Τέλος α' ημιχρόνου.

- Έναρξη β' ημιχρόνου.

- 49': Σέντρα-σουτ Μαρίνου από τα αριστερά και έξω από την περιοχή του Ρουφ διώχνει σε κόρνερ ο Βουτσινάς.

- 50': Μεγάλη ευκαιρία για το Ρουφ. Ο Ζαχαράτος έδωσε στον Καπουράνη, που μπήκε στην περιοχή του Απόλλωνα και από τα αριστερά, βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, έκανε το σουτ, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κόης σε κόρνερ και κράτησε το μηδέν για την εστία του Απόλλωνα.

- 51': Αλλαγή για το Ρουφ. Ο Μανιάς αντί του Πεταυράκη.

- 52': Κίτρινη κάρτα στον Λιόλιο.

- 55': Αλλαγή για τον Απόλλωνα. Ο Κωνσταντίνου αντί του Τσούκαλου.

- 60': Αλλαγή για τον Απόλλωνα. Ο Κοροβέσης αντί του Μπιλίτση.

- 61': ΓΚΟΛ για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Σέντρα Μαρίνου από τα αριστερά, πετάχτηκε ο Λαζανάς και με κοντινή προβολή νίκησε τον Βουτσινά γράφοντας το 1-0 για τον Απόλλωνα, εν μέσω αποθέωσης από τους Απολλωνιστές.

- 62': Μεγάλη ευκαιρία για το Ρουφ. Ο Μανιάς βγάζει σε θέση τετ α τετ τον Παπαναστασίου, που πλασάρει, αλλά εντυπωσιακά ο Κόης διώχνει με τα πόδια και κρατάει το μηδέν για την εστία του Απόλλωνα.

- 70': Αλλαγή για τον Απόλλωνα. Ο Τσιλιγκίρης αντί του Σεμερτζίδη.

- 73': Ο Τσιλιγκίρης έδωσε από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής του Ρουφ στον Κοροβέση, που σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

- 75': Σουτ Λαζανά από τα αριστερά και μέσα στην περιοχή, διώχνει σε κόρνερ ο Βουτσινάς.

- Ο Απόλλων μετά τις 3 αλλαγές έχει ανεβάσει κατά πολύ την απόδοσή του.

- 80': Ο Παπαναστασίου βγάζει τη σέντρα από τα δεξιά, κεφαλιά Μανιά, μόνος μπροστά από τον Κόη, ο γκολκίπερ του Απόλλωνα μπλοκάρει εύκολα την μπάλα.

- 82': Ο Μανιάς βγάζει στον Καπουράνη, που από πλεονεκτική θέση, πριν επιχειρήσει το σουτ, προλαβαίνει και διώχνει σε κόρνερ ο Μπιμπίρης.

- 85': ΓΚΟΛ για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Ο Κοροβέσης έβγαλε από τα πλάγια της περιοχής στον Τσιλιγκίρη, που σαν σε προπόνηση με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

- 86': ΓΚΟΛ για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Ατομική προσπάθεια Λαζανά από τα αριστερά, περνάει όποιον βρίσκει μπροστά του και από κοντά κάνει το 3-0 για την "Ελαφρά Ταξιαρχία".

- 88': Δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Καπουράνη, με 10 παίκτες μένει το Ρουφ.

- Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων.

Λήξη της αναμέτρησης Απόλλων - ΠΑΟ Ρουφ 3-0.

* Τρελά και δίκαια πανηγύρια απ' όλους τους Απολλωνιστές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου