Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Στο στόχαστρο οι τουρίστες της «τελευταίας στιγμής»


Με στόχο  να εξασφαλίσει τουρίστες  και  κρατήσεις της «τελευταίας στιγμής» κινείται η κυβέρνηση που αγωνιά  για την μείωση των προγραμματισμένων αφίξεων για φέτος.
Στο πλαίσιο αυτό και κατόπιν εντολής του πρωθυπουργού κ. Π. Πικραμμένου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ευρεία σύσκεψη συναρμοδίων υπουργών και κρατικών αξιωμετούχων  με αντικείμενο τη λήψη άμεσων μέτρων με στόχο  την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης από το εξωτερικό προς τη χώρα μας.Στη διάρκεια της σύσκεψης εξετάστηκαν τρόποι για την καλύτερη διεθνή προβολή της χώρας μας έτσι ώστε να αυξηθούν οι κρατήσεις της «τελευταίας στιγμής».  Για τον...
σκοπό αυτό συζητήθηκαν πρωτοβουλίες και σχεδιάστηκε ο συντονισμός όλων των συναρμόδιων φορέων.
Στη σύσκεψη μετείχαν η Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ.Τατιάνα Καραπαναγιώτη, ο Υπουργός Επικρατείας κ.Αντ. Αργυρός, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ.Γ. Κολέτσος, ο Γενικός Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης κ.Δ. Στεφάνου, ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης κ.Γ. Πετρουλάκης, ο προεδρεύων της ΕΡΤ κ.Στ. Στεφάνου, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ κ.Λ. Ταγματάρχης, ο Γενικός διευθυντής του ΑΠΕ κ.Ηλίας Μάτσικας και στελέχη των υπουργείων Πολιτισμού και Τουρισμού, Εξωτερικών και Επικρατείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου