Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Ο πρωθυπουργός …της Μυκόνου

 Το ψαροντούφεκο, η μοτοσικλέτα και η κλασική μουσική είναι οι τρεις αδυναμίες του νέου πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμμένου. Ο νέος υπηρεσιακός πρωθυπουργός σύμφωνα με πληροφορίες από το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ως έμπειρος ψαροντουφεκάς γνωρίζει πολύ καλά τις βραχώδεις παραλίες της Μυκόνου όπου βρίσκεται το εξοχικό της οικογένειάς του.

Ο κ. Πικραμμένος, όχι μόνο έχει βουτήξει στα νερά των περισσότερων νησιών του... Αιγαίου, αλλά έχει διασχίσει και εκατοντάδες χιλιόμετρα αγροτικών δρόμων με τη Honda Enduro μοτοσικλέτα του. Η δεύτερη απόλαυση για τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό ήταν πάντα η μηχανή του, την οποία συχνά χρησιμοποιεί για να «δραπετεύει» από την καθημερινότητα και τα προβλήματά της.

Πολλές φορές μάλιστα έφευγε από το δικαστήριο όχι με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο, αλλά με τη συνοδευτική μηχανή της Ασφάλειας. Η τρίτη λατρεία του είναι η κλασική μουσική. Οποια στιγμή και αν έμπαινε επισκέπτης στο γραφείο του στο ΣτΕ, κάποια συμφωνία του Μπετόβεν ή του Μπαχ θα «έπιανε» στον χώρο. Ασφαλώς, η ίδια μουσική υπόκρουση τον ακολουθεί και μέσα στο αυτοκίνητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου