Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Γιατί πήγε στη Σκιάθο ο Ricky ;

Ο Ricky Martin, ο Λατίνος pop τραγουδιστής και μέχρι πριν από λίγα χρόνια, ένας από τους πιο ποθητούς άνδρες της μουσικής βιομηχανίας, βρίσκεται στην Σκιάθο, για να υπογράψει το τελευταίο συμβόλαιο................



του Ομίλου Τουριστικής Προβολής & Μarketing προκειμένου να ανοίξει με συναυλία του, τις εκδηλώσεις του τετραήμερου Gay Culture Festival, που θα διαρκέσει από τις 12 - 15 Ιουλίου. 

Σύμφωνα με την Espresso, o διάσημος τραγουδιστής είναι ενθουσιασμένος με την πρόσκληση αυτή. Το ίδιο και η διοργανώτρια εταιρεία του A' Gay Culture Festival, που πιστεύει ότι η παρουσία του Ricky θα αυξήσει τον αριθμό των επισκεπτών. 

Ο Ricky Martin είχε κάνει την αποκάλυψη για την σεξουαλική του ταυτότητα, μέσα από το twitter το Μάρτιο του 2010. Είχε γράψει: "Είμαι ένας τυχερός ομοφυλόφιλος. Είμαι ευλογημένος γι΄αυτό που είμαι". 

Η αποκάλυψη της αλήθειας σόκαρε τους θαυμαστές τους και ιδιαίτερα τις γυναίκες, αλλά οδήγησε στην λύτρωση τον ίδιο. 

Καλεσμένος στην εκπομπή της Oprah Winfrey, ο Ricky είχε αποκαλύψει ότι διατηρούσε δεσμό με τον οικονομολόγο Carlos Gonzalez Abella, τον οποίο παντρεύτηκε τον προηγούμενο Ιανουάριο στην Αμερική. 


enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου