Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Δήλωση Μανόλη Μαργαρίτη: «Ευχαριστώ θερμά όλους όσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους»

margaritisΣτην μέχρι σήμερα θητεία μας αποδείξαμε ότι είμαστε κοντά σε όλους, αγωνιζόμαστε το ίδιο για όλους και κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για το καλό του τόπου μας. Στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου, η μεγάλη πλειοψηφία των δημοτών μάς επιβράβευσε και μας έδωσε τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας. Υποσχόμαστε να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη τους και να προσελκύσουμε την θετική κριτική και των υπολοίπων.......
Έρχεται μία δύσκολη πενταετία, για την οποία είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά, με παλιούς και νέους συνεργάτες. Το μέλλον της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων είναι αδιαίρετο, χωρίς προσωπικές σκοπιμότητες και μικροπολιτικές. Πορευόμαστε ενωμένοι και με σαφές σχέδιο για την σωστή ανάπτυξη του τόπου μας. Έτσι ξεκινήσαμε, έτσι συνεχίζουμε!
Συνεχίζουμε δυναμικά και όλοι μαζί για τη νέα πενταετία, σε ένα Δήμο όπου δεν υπάρχουν νικητές και νικημένοι, αλλά άνθρωποι που εργάζονται για την κοινή πρόοδο.
Μετά το πέρας των δημοτικών εκλογών και τη νικηφόρο πορεία του Συνδυασμού «Στροφή στο Μέλλον – Δημοτική Δράση», θέλω να ευχαριστήσω θερμώς όλους όσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας εμπιστεύτηκαν τη διοίκηση του Δήμου, αλλά και όσους δεν μας ψήφισαν, ασκώντας γόνιμη κριτική. Επίσης, ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, τα μέλη του συνδυασμού, που με τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και όλους όσοι με στήριξαν σ’ αυτόν τον αγώνα. Ιδιαιτέρως ευχαριστώ τα στελέχη του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού μας, Γιάννη Δρυμαλίτη, Μανόλη Λυκουρόπουλο, Ευδοκία Μπαρδάνη και Έλλη Ονάσογλου, για την άρτια οργάνωση και υποστήριξη του προεκλογικού αγώνα.

Μανόλης Μαργαρίτης
Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου