Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Από την Παρασκευή η εφαρμογή των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων

images
Από την ερχόμενη Παρασκευή θα ισχύσουν κατά πάσα πιθανότητα οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νάξο, όπως αυτές προβλέπονται από την πολυσυζητημένη κυκλοφοριακή μελέτη. Αυτό δήλωσε στη ραδιοφωνική εκπομπή της Πόπης Αλιμπέρτη ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Δημήτρης Λιανός, τονίζοντας ότι σε τεχνικό επίπεδο, όλα είναι έτοιμα.
Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λιανός, τις πρώτες μέρες εφαρμογής των νέων μέτρων, ο Δήμος θα έχει τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία σε συνδυασμό με τη νέα σήμανση θα κατευθύνει τους οδηγούς. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, ήδη υπάρχει μεγάλη μερίδα δημοτών η οποία ζητά πιεστικά την άμεση εφαρμογή των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι δεν θα δημιουργηθούν προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων...

Ανοικτό το ενδεχόμενο για βελτιωτικές αλλαγές
Οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αρχικά θα δοκιμαστούν στην πράξη και αν σημειωθούν αστοχίες ή τυχόν προβλήματα, η δημοτική αρχή σε συνεργασία με τους μελετητές θα προχωρήσει στις απαιτούμενες διορθωτικές κινήσεις, υπογράμμισε ο αντιδήμαρχος σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, και έσπευσε να επισημάνει ότι το όραμα της δημοτικής αρχής, είναι να καταστήσει τη Χώρα της Νάξου πιο φιλική προς τους πεζούς.
Ο αντιδήμαρχος Δ. Λιανός
Ο αντιδήμαρχος επίσης συνεχάρη τους δημότες για την κατανόηση και την ανοχή που δείχνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας των έργων, δεδομένου ότι αυτή εξελίσσεται εν μέσω της τουριστικής περιόδου.
Σημειώνεται, ότι τις επόμενες ώρες ο Δήμος θα εκδώσει αναλυτική ανακοίνωση για όλα τα νέα κυκλοφοριακά μέτρα, προκειμένου να ενημερωθούν οι δημότες.
Αυξητικές οι τάσεις στον τουρισμό
Ο αντιδήμαρχος Δ. ΛιανόςΕκτός από την πορεία των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ο κ. Λιανός εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος και για την τουριστική προβολή της Νάξου όπως αυτή παρουσιάστηκε στο σχετικό διαφημιστικό σποτ, το οποίο πραγματικά έχει κάνει θραύση. Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος, το συγκεκριμένο σποτ έχει στεφθεί από μεγάλη επιτυχία, καθώς αναδεικνύει με ιδιαίτερο τρόπο τις σπάνιες ομορφιές της Νάξου. Τέλος, ερωτηθείς για το κατά πόσο ικανοποιητική είναι η τουριστική κίνηση φέτος στη Νάξο, ο κ. Λιανός απάντησε ότι ο Ιούνιος και ο Ιούλιος παρουσίασαν αυξητικές τάσεις συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά, ωστόσο επεσήμανε ότι οι τζίροι των επιχειρήσεων ενδέχεται να μην εκτιναχθούν στον επιθυμητό βαθμό, δεδομένης και της βαθιάς οικονομικής ύφεσης που πλήττει τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου