Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Έντονο προεκλογικό ενδιαφέρον για το Δήμο Νάξου!!!

dimarxeio naxou
Φωτιά έχει πάρει το προεκλογικό σκηνικό στη Νάξο ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2014.
Εκφρασμένη είναι η πρόθεση του νυν δημάρχου Μανόλη Μαργαρίτη να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα, κάτι το οποίο θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
Ωστόσο, όλο και πιο έντονες φήμες κυκλοφορούν ότι ενδέχεται να υπάρξει κίνηση μέσα από το συνδυασμό του, με ανθρώπους που θα βάλουν άλλον επικεφαλής μπροστά, δημιουργώντας νέα δημοτική παράταξη. Οι ίδιες φήμες, οι οποίες πάντως δεν έχουν επιβεβαιωθεί, θέλουν τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Λιανό  να πιέζεται για να αναλάβει πρωτοβουλίες....

Στον αντίποδα, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Νίκος Μαράκης, ακόμη κι αν δεν αποχωρήσει από την τοπική αυτοδιοίκηση, το πιθανότερο είναι να μη θέσει εκ νέου υποψηφιότητα δημάρχου.
Το ενδιαφέρον του έχει εκφράσει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων Νίκος Μαϊτός και όπως φαίνεται, θα είναι υποψήφιος δήμαρχος. Μάλιστα, ίσως και εντός του καλοκαιριού, το αργότερο τον Σεπτέμβριο, αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του.
Αντίστοιχο ενδιαφέρον δείχνει και ο περιφερειακός σύμβουλος Λάζαρος Θεόφιλος, ο οποίος ετοιμάζεται να μεταπηδήσει στο Δήμο. Πάντως, εμφανίζεται διαλλακτικός και δεν αποκλείει να συμμετέχει σ΄ ένα σχήμα που θα τον εμπνέει, ακόμη κι αν δεν είναι επικεφαλής.
Συνδυασμούς αναμένεται να σχηματίσουν επίσης, τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και το ΚΚΕ. Το τελευταίο πιθανότατα θα επιλέξει και πάλι τη δημοτική σύμβουλο Ευδοκία Ψαρρά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου