Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Δήμο Σύρου & Περιφέρεια χρηματοδοτούν τις εργασίες στο Δ.Βικέλας

Ξεκινούν οι εργασίες στο Δ.ΒικέλαςΑύριο το πρωί φαίνεται ότι θα ξεκινήσουν οι πρώτες εργασίες στο κλειστό Δημήτριος Βικέλας... με σκοπό τη βελτίωση του γηπέδου που τόσο καιρό περιμέναμε.
Έστω και αν είναι αργά, έστω και αν σε 20 ημέρες από σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας μας, Δήμος και Περιφέρεια αποφάσισαν να ξεκινήσουν τα έργα βελτίωσης που θα κάνουν το έργο του Φοίνικα πιο εύκολο τη νέα σεζόν.....

Το πρώτο στάδιο βελτίωσης του γηπέδου αφορά τον αγωνιστικό χώρο. Ένα από τα βασικά ζητήματα της CEV με σκοπό να μπορέσει η ομάδα να αγωνιστεί στα Ευρωπαϊκά κύπελλα είναι να μεγαλώσουν οι διαστάσεις γύρο από τις 4 γραμμές του γηπέδου.

Στο πρώτο στάδιο εργασιών λοιπόν, θα φύγουν τα κάγκελα που βρίσκονται στην πλευρά της κάτω κερκίδας όπως και η πρώτη σειρά των μπροστινών καθισμάτων.

Με λίγα λόγια θα μεγαλώσει ο αγωνιστικός χώρος αλλά θα μικρύνει η χωρητικότητα των φιλάθλων κατά 50 περίπου καθίσματα.

Η συνέχεια περιλαμβάνει βελτίωση των αποδυτηρίων και δημοσιογραφικών θέσεων με σκοπό να γίνετε πιο εύκολη η δουλειά παικτών και δημοσιογράφων. Στο πρόγραμμα βελτίωσης του γηπέδου υπάρχει και η πλευρά της καντίνας. Μέσα στο πρόγραμμα των ανακατασκευών έχει προβλεφτεί να φύγει η καντίνα από το σημείο που βρίσκεται, να τοποθετηθεί στην απέναντι πλευρά (είσοδος) και στη θέση της καντίνας να προστεθούν καθίσματα για τους φιλάθλους, με στόχο να μεγαλώσει η χωρητικότητα του γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου