Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Στη Νάξο η Αθηνά Ωνάση για να εκπληρώσει το τάμα της

Ταξίδι στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στη Νάξο, ετοιμάζει η Αθηνά Ωνάση, η οποία τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με μαρτυρίες από το περιβάλλον της έχει αλλάξει στάση ζωής...


Το ατύχημα που είχε πρόσφατα, πέφτοντας από το άλογό της και λίγο έλειψε να μείνει παράλυτη για πάντα, την έχουν κάνει πολύ διαφορετική και βλέπει πια την ζωή με άλλο μάτι.

Η Αθηνά εκτιμά ότι αυτό ήταν ένα μήνυμα, που πρέπει να λάβει υπ’ όψιν της σοβαρά......


Γι’ αυτό και έκανε τάμα στη Μονή του Ιωάννη Χρυσοστόμου στη Νάξο, του Αγίου που γιόρταζε στις 13 Νοεμβρίου, την ημέρα που είχε τον σοβαρό τραυματισμό της ενώ έκανε προπόνηση…

Όλη αυτή η περιπέτεια συγκλόνισε την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση και μετά το δυσάρεστο περιστατικό βλέπει τη ζωή με άλλο «μάτι», ενώ κάποιοι εκτιμούν πως πιστεύει πια ότι «πέρασε» τον κάβο της κατάρας των Ωνάσηδων.

Αυτό ήταν μια πραγματικότητα που την συγκλόνισε και θέλει να αλλάξει πια τα πάντα στη ζωή της.

Η Αθηνά Ωνάση μάλιστα, όπως αναφέρουν τα «Παραπολιτικά» θέλοντας να ευχαριστήσει τον Θεό που την προστάτεψε από τα χειρότερα -καθώς «γλίτωσε» με μόλις μια κάκωση στον ραχιαίο- έδωσε εντολή στους συνεργάτες της να προγραμματίσουν ένα ταξίδι στη Ελλάδα -μέσα στον μήνα – για να επισκεφθεί μαζί με τον σύζυγό της, τη Μονή του Ιωάννη Χρυσοστόμου στη Νάξο και να εκπληρώσει το τάμα της.

Το ταξίδι της αναμένεται να γίνει στα μέσα Ιανουαρίου ή τουλάχιστον στην περίοδο πριν το Πάσχα, καθώς θέλει να αποφύγει την κοσμοσυρροή και στο πλευρό της θα έχει και το σύζυγό της, Αλβάρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου