Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013

Ηλυσιακός κατά του ρατσισμού


Ηλυσιακός κατά του ρατσισμούΟ Ηλυσιακός ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και η δράση θα αρχίσει από το προσεχές παιχνίδι με το Περιστέρι (19/01, 5μ.μ.).
Διαβάστε λεπτομέρειες στην ανακοίνωση της ομάδας των Ιλισίων: «Η ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ με ιδιαίτερη χαρά, τιμή και ευθύνη ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες!
Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση του προσεχούς Σαββάτου (19/1, 5 μμ) με το Περιστέρι, η ομάδα μας θα προχωρήσει σε κάποιες ενέργειες παράλληλα με την Υ.Α. ώστε να στείλει σαφή μηνύματα κατά του κάθε λογής ρατσισμού.....

Το Δελτίο Τύπου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες αναφέρει:
Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (Υ.Α.) σε συνεργασία με την Κ.Α.Ε Ηλυσιακός, σας καλεί στον αγώνα Μπάσκετ της 13ης Αγωνιστικής του Basket League ΟΠΑΠ 2012-13 μεταξύ του Ηλυσιακού και του Περιστερίου το 
Σάββατο, 19 Ιανουαρίου και ώρα 17.00 μ.μ.
στο Κλειστό Δημοτικό Γήπεδο Ιλισίων
οδός Ταξίλου 42 – Ιλίσια 
Ο αγώνας μπάσκετ με κεντρικό σύνθημα «Βάλε τρίποντο στο ρατσισμό» εντάσσεται στο πλαίσιο της εκστρατείας ευαισθητοποίησης της Υ.Α. «Και 1 θύμα ρατσιστικής βίας είναι πολύ!», που επιδιώκει να αντιδράσει στις όλο και συχνότερες επιθέσεις μίσους με μόνο κριτήριο το χρώμα ή την καταγωγή των θυμάτων, στοχεύοντας  πρόσφυγες, αιτούντες άσυλο, μετανάστες, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά. 
Οι παίκτες των ομάδων, υποστηρίζοντας έμπρακτα το μήνυμα αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής, θα δώσουν το σύνθημα για την έναρξη του αγώνα χέρι-χέρι μαζί με παιδιά πρόσφυγες, που φιλοξενούνται σε δομές φιλοξενίας προσφύγων και ασυνόδευτων ανηλίκων. Παιδιά και νεαροί πρόσφυγες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στη συνέχεια τον αγώνα.  
Εισιτήρια για τον αγώνα μπορείτε να προμηθεύεστε καθημερινά από τα γραφεία της ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Τσιρογιάννη 63-65, Ιλίσια, τηλ. 210-7777410, κ. Πέννυ Νατζίμπι) τις ώρες 10 πμ-2 μμ και 6 μμ-8 μμ και την ημέρα του αγώνα, στα εκδοτήρια εισιτηρίων του γηπέδου».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου