Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Εκτός ο Κουίνσι, μέσα ο «Κατσούρ»


Παρά το γεγονός ότι οι Κατσουράνης και Κουίνσι προπονήθηκαν κανονικά στο προπονητικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού, εντούτοις ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν πήρε και τους δυο παίκτες στην αποστολή για τον αγώνα της Τρίτης με τη Μάλαγα στο ΟΑΚΑ στη ρεβάνς του 2-0 για τα πλέι οφ του Champions League.
Ο Πορτογάλος προπονητής αποφάσισε να αφήσει εκτός τον Γκανέζο άσο, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος και ότι θα ήταν στο 100% για ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, ενώ εκτός έμεινε οριστικά και ο Μπουμσόνγκ, κάτι όμως που ήταν γνωστό...

Αντίθετα, ο Έλληνας μέσος συμμετέχει κανονικά στην αποστολή και μένει να δούμε αν θα ξεκινήσει και στο βασικό σχήμα του "τριφυλλιού", όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ μέχρι στιγμής.
Ακόμα, για να υπάρχει μία επιπλέον λύση στο κέντρο της άμυνας, μία θέση πήρε ο 19χρονος, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος.
Αναφορικά με την 11άδα, το πιθανότερο σχήμα φέρνει τον Καρνέζη στο τέρμα και μπροστά του τους Σπυρόπουλο, Βελάσκες, Βύντρα και Μαρίνο (ίσως και Σεϊταρίδη). Στο κέντρο θα είναι οι Βιτόλο-Κατσουράνης και η τριάδα μπροστά τους θα είναι οι Χριστοδουλόπουλος, Σισοκό και Ζέκα πίσω από τον Φορναρόλι.
Την 18άδα απαρτίζουν οι: Καρνέζης, Καπίνος, Βελάσκες, Πίντο, Τριανταφυλλόπουλος, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Μαρίνος, Κατσουράνης, Βιτόλο, Ζέκα, Χριστοδουλόπουλος, Σισοκό, Μαυρίας, Φορναρόλι, Τοτσέ, Πετρόπουλος.

Εκτός έμειναν οι: 
Σο, Ταμπάκης, Κοτσόλης, Λαγός, Μπουμσόνγ
κ, Φουρλάνος, Χουχούμης, Δώνης, Κουσίδης, Μπαρμπαρούσης, Μαρινάκης, Κουίνσι και Ιωαννίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου