Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012

Ρομαντικός γάμος στη Δονούσα και γλέντι μέχρι το πρωί για την Κατερίνα Παπουτσάκη (φωτό)


papoutsaki gamos

Στο βορειότερο νησί των Μικρών Κυκλάδων, τη Δονούσα παντρεύτηκαν χθες η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς...

papoutsaki gamos 3
Ο γαμπρός έφτασε στην εκκλησία περίπου ένα τέταρτο μετά τις 18:30 και η Κατερίνα λίγα λεπτά μετά τις 19:00... Το μυστήριο τελέστηκε στο εκκλησάκι της Παναγιάς στη Δονούσα με θέα το απέραντο γαλάζιο. Το ξωκκλήσι βρίσκεται στην κορυφή του λόφου, στο χωριό Σταυρός και από εκεί μπορεί κανείς να δει το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Κάτι που μπόρεσε να απολαύσει και το ζευγάρι την ώρα που βγήκε από το εκκλησάκι.
papoutsaki gamos 4
Το νυφικό της Κατερίνας ήταν αρχαιοελληνικό καθώς φόρεσε και δερμάτινα στρωτά σανδάλια. Aπό την εκκλησία έφυγαν με ένα ασπρόμαυρο mini cooper.
papoutsaki gamos 5

papoutsaki gamos 6
Γαμήλιο γλέντι μέχρι το πρωί
Μετά το γάμο του ζευγαριού ακολούθησε γαμήλιο γλέντι σε ένα από τα πιο γραφικά εστιατόρια του νησιού, στο “Σκατζόχοιρο”. Πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα μαγαζιά στη Δονούσα που συνδυάζει το απλό και λιτό στυλ που ταιριάζει στο ζευγάρι με εκλεκτά εδέσματα. Οι ετοιμασίες για το μενού και το γαμήλιο γλέντι είχαν ξεκινήσει από νωρίς και το προσωπικό του εστιατορίου βρισκόταν από το πρωί της Τρίτης σε πυρετό προετοιμασιών, ώστε να είναι όλα έτοιμα για τη μεγάλη βραδιά.
papoutsaki gamos 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου