Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Κατερίνα Παπουτσάκη: Όλες οι λεπτομέρειες για τον πρωτότυπο γάμο της


Κατερίνα Παπουτσάκη: Όλες οι λεπτομέρειες για τον πρωτότυπο γάμο τηςΗ Κατερίνα Παπουτσάκη ανεβαίνει σήμερα τα σκαλιά της εκκλησίας με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Πιλαφά.
Το μυστήριο θα τελεστεί στο όμορφο νησί της Δονούσας. Το ζευγάρι πρωτοτύπησε ως προς το γεγονός ότι επέλεξε να παντρευτεί ημέρα Τρίτη και όχι Σαββατοκύριακο όπως είθισται. Επίσης, ο γάμος θα γίνει παρουσία μόνο συγγενών πρώτου βαθμού και πολύ καλών φίλων.
Ομως αυτό που πραγματικά ήταν κάτι πρωτότυπο, ήταν η επιλογή τους να στείλουν στους καλεσμένους...
ηλεκτρονικές προκλήσεις. Οι καλεσμένοι αντί για δώρα καλούνται να καταβάλουν οποιοδήποτε χρηματικό ποσό σε δύο λογαριασμούς, του Χαμόγελου του Παιδιού και του συλλόγου «Η Πίστη».
Ωστόσο, ο πατέρας της ηθοποιού φρόντισε να οργανώσει ένα προγαμιαίο γλέντι πριν από λίγο καιρό στη Σητεία. Το γλέντι έγινε στην πλατεία του χωριού, όπου καλεσμένοι ήταν συγγενείς της Κατερίνας και του Παναγιώτη, και φίλοι των γονιών τους. Το μελλόνυμφο ζευγάρι βρισκόταν ήδη εκεί για τις καλοκαιρινές διακοπές του και απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα, έχοντας ως βάση το σπίτι του πατέρα της Κατερίνας στο χωριό Πισκοκέφαλο, έξω από τη Σητεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου