Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Μια γυναίκα δυο άντρες... μαζί στη Νάξο


Μια γυναίκα δυο άντρες... μαζί στη Νάξο
Μαζί στη Νάξο βρέθηκαν η Ναταλία Δραγούμη ο Άκης Σακελαρίου και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.  
Το  BriefingNews  παρουσιάζει αποκλειστικές φωτογραφίες από τις ολιγοήμερες διακοπές των αγαπημένων ηθοποιών στο νησί των Κυκλάδων...



Τι έχουν πάθει όλοι οι επώνυμοι και προτιμούν τη Νάξο;   Φέτος το νησί προτιμήθηκε από πολλούς γνωστούς της εγχώριας show biz.  Μετά από μια επιτυχημένη συνεργασία  το χειμώνα, η Ναταλία Δραγούμη και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, σκέφτηκαν να συνεχίσουν μαζί τις διακοπές τους.  Είναι  πολύ καλοί συνεργάτες και πέρασαν μερικές ώρες ξεγνοιασιάς στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο  Naxos Island  στον Άγιο Προκόπιο.



Με το που τελείωσε τα γυρίσματα για τη νέα της ταινία η ηθοποιός και αφού ολοκλήρωσε  την περιοδεία με την παράσταση «Το μήλο» με τον Θανάση Τσαλταμπάση πέρασε έξι μέρες στο νησί της Νάξου, όπου εκεί την περίμενε η καλή της φίλη και επί χρόνια συνεργάτες Κατερίνα Ανδρούτσου.



Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης  που φέτος  έκανε μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σαιζόν, είχε ανάγκη από ξεκούραση μαζί με την σύντροφό του. Σε όλη την περιοδεία για τις ανάγκες της παράστασης δεν τον ακολουθούσε, ενώ στις λίγες μέρες που πέρασε στη Νάξο, η σύντροφός του ήταν πάντα στο πλευρό του. Άλλωστε σε πολλές από τις συνεντεύξεις του έχει πει πως έχει βρει τη γυναίκα της ζωής του στο πρόσωπο της Αγοραστής Αρβανίτη.



Φέτος ο γνωστός ηθοποιός με την συμμετοχή του στην σειρά του Mega  Πίσω στο σπίτι, απέδειξε πως μπορεί η κρίση να χτυπά και τους ηθοποιούς, αλλά οι καλές δουλειές επιβραβεύονται.

Στην ίδια παρέα στη Νάξο βρέθηκε και ο Άκης Σακελαρίου, που μετά την ολοκλήρωση των παραστάσεων του «Αττίκ», βρήκε χρόνο για διακοπές στη Νάξο. Η φιλία του με τη Ναταλία Δραγούμη κρατάει χρόνια, και φέτος αποφάσισαν να κάνουν λίγες διακοπές  μαζί.



Στην φωτογραφία, και οι τρεις μιλούν στα κινητά τους τηλέφωνα. Πολλές φορές έχουν δηλώσει ηθοποιοί, ότι περιμένουν να χτυπήσει το κινητό τους για μια δουλειά, Στην συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον, μιλούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.



Χαλαροί, με τις βερμούδες τους, απόλαυσαν την θάλασσα και τον ήλιο του νησιού, χωρίς να σκέφτονται έστω και για λίγο τα επόμενα επαγγελματικά τους σχέδια.


Οι τρεις ηθοποιοί αποφάσισαν να περάσουν φέτος τις διακοπές τους σε ένα καινούργιο πεντάστερο ξενοδοχείο στο νησί της Νάξου, όπου απόλαυσαν εκτός από την φοβερή παραλία του Αγίου Προκοπίου, και τις lux παροχές του παραδεισένιου αυτού ξενοδοχείου. Δεν μάθαμε αν συναντήθηκαν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και  τη νέα του σύντροφο, που ως γνωστόν κατάγεται από τη Νάξο.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου