Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Υποψηφιότητα του προέδρου Δ. Παλιόπορτα στις εκλογές της ΕΟΠΕ

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου Δημήτρης Παλιόπορτας αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για το νέο ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) που θα προκύψει από τις εκλογές της 1ης Σεπτεμβρίου. Ο πρόεδρος της ομάδας μας θα είναι υποψήφιος με την Κίνηση Volley 2012 της οποίας ηγείται ο υποψήφιος πρόεδρος Γιώργος Μελισσουργός. Ο κ. Παλιόπορτας συμπλήρωσε τα απαιτούμενα έγγραφα και κατέθεσε και επίσημα την υποψηφιότητά του σήμερα το πρωί.
Για τους λόγους οι οποίοι τον οδήγησαν σ’ αυτή την απόφαση, ο πρόεδρος τη ομάδας μας δήλωσε: “Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για μία θέση στο ΔΣ της ΕΟΠΕ προκειμένου να συμβάλλω και εγώ όσο μπορώ για να αλλάξει η κατάσταση που...

επικρατεί σήμερα στο ελληνικό βόλεϊ, σε όλα τα επίπεδα, για να σταματήσει ο… κατήφορός του. Το ελληνικό βόλεϊ οδεύει από το κακό στο χειρότερο τα τελευταία χρόνια και όσοι πραγματικά αγαπάμε αυτό το άθλημα πρέπει να κάνουμε κάτι πριν η κατάσταση γίνει μη αναστρέψιμη. Βλέπουμε να συμβαίνουν σημεία και… τέρατα, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την ομάδα μας, η οποία πέρυσι όχι μόνο δεν πήρε τον τίτλο τον οποίο άξιζε τόσο στο γήπεδο όσο και στα χαρτιά, αλλά τελικά βρέθηκε και τιμωρημένη με μείον τρεις βαθμούς για το επικείμενο πρωτάθλημα…”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου