Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Στη Νάξο οι 25οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου 6 - 7 Οκτωβρίου

Η Γενική Γραμματεία Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, διοργανώνει και φέτος τους «25ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου» στο νησί της Νάξου, στις 6 και 7 Οκτωβρίου 2012. Οι Αγώνες διοργανώνονται με τη συνεργασία του ΣΕΓΑΣ και την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, καθώς και του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. του Δήμου και θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Νάξου . Οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου αποτελούν έναν καταξιωμένο θεσμό για τον κλασικό αθλητισμό στη χώρα μας και συμβάλλουν σημαντικά αφ’ ενός στην ανάδειξη νέων αθλητών και αθλητριών, αφ’ ετέρου στη δημιουργία σημαντικών αθλητικών υποδομών στα νησιά του Αιγαίου. Δείτε το πρόγραμμα και άλλα στοιχεία για τους αγώνες...


Οι Αγώνες θα διεξαχθούν  στο ανακαινισμένο ΔΑΚ Νάξου
Φέτος συμμετέχουν 49 σωματεία Στίβου καθώς και σωματεία   ΑμεΑ,  με 400  αθλητές-τριες, από  15 νησιά του Αιγαίου (Μυτιλήνη –Λήμνο- Χίο-Σάμο-Ικαρία-Ρόδο-Κω-Λέρο-Κάλυμνο-Σύμη-Νάξο-Μήλο-Άνδρο-Σύρο και Μύκονο).
Συνολικά στο νησί της Νάξου θα φιλοξενηθούν  περίπου 600 άτομα.Μεταξύ αυτών θα συμμετέχουν και 33 αθλητές –τριες ειδικών ικανοτήτων (ΑΜΕΑ), οι  οποίοι θα αγωνιστούν σε ειδικά αθλήματα.





πηγη: naxosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου