Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Aπαξίωσαν τις ... γυναίκες


Aπαξίωσαν τις ... γυναίκεςΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ-ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Είναι προφανές ότι η διοίκηση της ΕΟΠΕ δεν ενδιαφέρεται για το βόλει γυναικών(ίσως και για το βόλεϊ γενικά), αφού για πρώτη φορά στην ιστορία,
 δεν έγινε παρουσίαση του πρωταθλήματος, έστω μια απλή συνέντευξη Τύπου.
Κατά τ άλλα όπου βρεθούν κι όπου σταθούν λένε κούφια λόγια, περί του καλύτερου προϊόντος τους, χωρίς τηλεοπτική κάλυψη όμως, χωρίς δημοσιότητα, κάπου στα κρυφά θα λέγαμε, ενώ και η στατιστική κάλυψη δεν είναι σίγουρη.
Στις εθνικές ομάδες εξάλλου εφαρμόζουν το κορυφαίο ελληνικό σύστημα «ότι κάτσει». Τον Φλώρο τον... προσέλαβαν για τις κορασίδες, όταν  έφυγε ο Καπράρα του έδωσαν τις γυναίκες και τώρα τον βόλεψαν στα κλιμάκια.
Κανένας  σχεδιασμός, κανένα όραμα, ακόμη κι από αυτούς που διακηρύσσουν ότι έχουν σχέση αγάπης με το βόλει γυναικών. Έκπληξη και απορία προκαλεί και η στάση του Τάκη Φλώρου που είναι «ότι κάτσει» , αφού κατάντησε το εκκρεμές του αθλήματος.
Πόλεμος αναμένεται μεταξύ ΕΣΑΠ και ΕΟΠΕ, αφού η πρώτη δεν εφάρμοσε το καρτολίνο(δίνονται χρήματα κατά τις μεταγραφές στις ερασιτεχνικές ομάδες που ανέδειξαν τους παίκτες)
Μάλλον όμως θα δούμε πόλεμο με άσφαιρά πυρά, αφού όλοι  τα ίδια συμφέροντα(τα δικά τους ) εξυπηρετούν και δεν πολυενδιαφέρονται  για το κακόμοιρο βόλει που απαξιώθηκε πλήρως.
Η Ελλάδα που κάποτε είχε τρεις ομάδες και οι δυο προκρινόταν στο φαιναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ, έμεινε χωρίς εκπρόσωπο, όταν η ανύπαρκτη Ρουμανία έχει δυο. Αυτό συμβαίνει όταν οι περισσότεροι είναι τζάμπα παράγοντες, με τα λεφτά του ΟΠΑΠ και τηςNOVA.
Η απειλή περί ανάκλησης των δελτίων , με καθυστέρηση 10 ημερών, αν δεν εφαρμόσθηκε το καρτολίνο, θυμίζει την υπόθεση Ηρακλή που ένα μήνα μετά την έναρξη του πρωταθλήματος πρέπει να βρει φορολογική ενημερότητα, με την απειλή της αποβολής του. Και στις 2 περιπτώσεις, η ΕΟΠΕ θα είναι απλός παρατηρητής και δεν θα συμβεί το παραμικρό.
ΥΓ: Η ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς είναι η μοναδική  στην Α1 γυναικών που ταξιδεύει σε πόλεις της Ελλάδας με αεροπλάνο, αν αυτό σας λέει κάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου