Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Σιγά μην ξυπνήσετε τους Δήμους Πάρου και Αντιπάρου


ipnos.jpgΟ χαμός έχει γίνει με την υπόθεση του κλεισίματος των εφοριών στα νησιά μας και οι Δήμοι Πάρου και Αντιπάρου, είναι οι μόνοι που δεν έχουν αντιδράσει.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα κυκλοφόρησε μία επιστολή με πρωτοβουλία Δήμων των Κυκλάδων και ο Δήμος Πάρου το μόνο που έκανε ήταν να πει τηλεφωνικά, να αναγραφεί κάτω από την επιστολή, ότι συμφωνεί και αυτός.

Το θέμα προκάλεσε τα ειρωνικά σχόλια αυτοδιοικητικών των Κυκλάδων που προσπαθούσαν να κατανοήσουν γιατί ο Δήμος Πάρου κωλυσιεργεί στην υπόθεση. Προφανώς, οι υπόλοιποι Δήμοι των Κυκλάδων δε γνωρίζουν ότι τα πάντα στην Πάρο εδώ και χρόνια δουλεύουν στον «αυτόματο»...


Σημειώνουμε, ότι ήδη πολλοί Δήμοι των Κυκλάδων έχουν βγει στα κάγκελα για το θέμα! Πιο περίεργο ακόμα είναι ότι ο Δήμος Αντιπάρου δεν έχει πάρει μυρωδιά για την υπόθεση και δεν έχει ασχοληθεί στο ελάχιστο μ' αυτό. Προφανώς, μέσα στη λογική «να τα έχουμε με όλους καλά», δε θέλει να πει το παραμικρό.

Πιο γέλιο ακόμα προκαλεί η στάση κάποιων γαλάζιων αυτοδιοικητικών που με κανέναν τρόπο δε θέλουν να παρέμβουν στην υπόθεση. Σε ότι αφορά βέβαια το «γαλάζιο» βουλευτή του Νομού μας - και για να μην ξεχνιόμαστε εφοριακό στο επάγγελμα προ της ενασχόλησής του με την πολιτική -, κ. Γ. Βρούτση, αυτός ούτε που έχει ασχοληθεί με το θέμα. Αίφνης, ο κ. Γ. Βρούτσης, ξέχασε τα δεκάδες δελτία τύπου που εξέδιδε όταν ήταν αντιπολίτευση και τόνιζε πάντα τη νησιωτικότητα... Άλλωστε στη Νάξο η εφορεία θα παραμείνει...

Τέλος, και επειδή, το θέμα στην Πάρο έχει πάρει ήδη διαστάσεις, ο κ. Βλαχογιάννης - αφού αναγνώσει σήμερα όλα τα σχετικά δελτία τύπου για το θέμα - αναμένεται τις μεσημεριανές ώρες να δώσει στη δημοσιότητα επιστολή διαμαρτυρίας. Η επιστολή αναμένεται να είναι copy - paste από τις ανακοινώσεις άλλων Δήμων που διαμαρτύρονται στις Κυκλάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου