Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Πανναξιακός έτοιμος για... Α1


Ο Πανναξιακός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Α2 των γυναικών με τις... νησιώτισσες να επικρατούν εντός έδρας με 3-0 (25-16, 25-20, 25-18) του ΖΑΟΝ που είχε στον πάγκο του τον Ζόραν Κόβαζιτς αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα..
Ο Πανναξιακός με το... καλημέρα έδειξε πως δεν τον... χωράει η Α2 και βάζει πλώρη για την α1.

Το ματς προσέφερε υψηλό θέαμα με φάσεις πολύ δυνατές που έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στην αναμέτρηση. Η διαιτησία του αγώνα ήταν καλή και για τους δυο συλλόγους χωρίς λανθασμένες αποφάσεις. Όσον αφορά τις δυο ομάδες οι φιλοξενούμενες ήταν αυτές που σε καθένα από τα τρία σετ πραγματοποιούσαν καλύτερη έναρξη.....
παίρνοντας το προβάδισμα σε πόντους, μα οι γηπεδούχες στη συνέχεια κάθε φορά ισοφάριζαν και στη συνέχεια έπαιρναν κεφάλι στο σκορ το οποίο κρατούσαν μέχρι το τέλος.

Ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν αν και έκανε κάποια λάθη σε επιθέσεις και υποδοχές επί το πλείστον ήταν καλύτερος. Σε πολλή καλή μέρα βρέθηκαν οι Σιώρη ,Χατζηνικολάου και Καρπουζά χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα υπόλοιπα κορίτσια στερούνται απόδοσης.

Για την ομάδα του ΖΑΟΝ αξίζει να σημειωθεί πως δεν παράτησε σε κανένα σημείο το παιχνίδι πήγαινε δυναμικά στις φάσεις, όμως η έλλειψη συγκέντρωσης τ ήταν που του στέρησε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα της Νάξου πήρε το πρώτο της παιχνίδι και μάλιστα κόντρα σε έναν αντίπαλο πολύ καλό που έχει ίδιο στόχο, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α1 βόλεϊ γυναικών. Η ψυχολογία είναι θετική στο στρατόπεδο του Πανναξιακού και υπάρχει αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Διαιτητές: Μυλωνάκης – Ράντσιου

Τα σετ: 25-16, 25-20, 25-18

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Δερμάτης): Κακουράτου, Μουτζουρίδου, Σέργη, Σιώρη, Λαίου, Καρπουζά Λαγουδάκη, Εμμανουηλίδου, Γκολφινοπούλου , Χατζηνικολάου, Φάρκωνα, Σκούνα.

ΖΑΟΝ (Ζόραν Κόβαζιτς): Μαλουσάρη, Φιλιπιόνοκα, Τζουμάκα, Νικοπούλου, Σπανού, Παπαγιάννη, Μεγαρίτη, Τσιούλκα, Μπορίσοβα, Βιττωράτου, Ξυτάρα, Καντάρη.

Νάνση Χερουβείμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου