Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Βολλευ:Νέο επεισόδιο στη Σύρο με τον πρόεδρο της Τ.Ε. και μομφή κατά Μπαλόπητα


Νέο επεισόδιο στη Σύρο με τον πρόεδρο της Τ.Ε. και μομφή κατά ΜπαλόπηταΟ Φοίνικας Σύρου νίκησε 3-2 την Σαντορίνη της Ελένης Μεμετζή στη ναυμαχία των Κυκλάδων για το τοπικό πρωτάθλημα Α΄ γυναικών αλλά κατά τη διάρκεια του αγώνα έγινε σοβαρό επεισόδιο μεταξύ του προέδρου της Τοπικής Επιτροπής Πετοσφαίρισης Κυκλάδων κ.Μπαλόπητα και του προέδρου του ΔΣ της Λέσχης Φίλων Φοίνικα Σύρου Αντώνη Τσάπαλα. Οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν...

με αφορμή τον ορισμό του ντέρμπι των γυναικών την ίδια ώρα που διεξάγονταν και η αναμέτρηση του Φοίνικα με τον Μίλωνα για τη Βόλεϊ Λιγκ στο διπλανό γήπεδο του «Δ. Βικέλας»!Οι φίλοι του Φοίνικα υποστηρίζουν πως ο πρόεδρος της Τ.Ε.Κυκλάδων μεροληπτεί σε βάρος του Φοίνικα μετά την κόντρα που υπήρξε για τις εκλογές της ΕΟΠΕ και ζητούν την αντικατάσταση του.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Λέσχη Φίλων Α.Ο.Φοίνικα Σύρου και στην οποία δεν κατανομάζεται ο κ.Μπαλόπητας είναι η εξής:

«Με αφορμή κάποια γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος γυναικών των Κυκλάδων ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Α.Ο. Θήρας, χθες Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012, το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Φίλων Α.Ο. Φοίνικα Σύρου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. της Λέσχης Φίλων Α.Ο. Φοίνικα Σύρου καταγγέλει την αναίτια, λεκτική και σωματική, επίθεση του προέδρου του σωματείου Α.Σ.Ε. Νεωρίου και… τυπικά προέδρου της Τοπικής Επιτροπής Πετοσφαίρισης Κυκλάδων κατά του προέδρου του ΔΣ της Λέσχης κ. Αντώνη Τσάπαλα, μετά το τέλος του αγώνα γυναικών ανάμεσα στον Α.Ο. Φοίνικα Σύρου και τον Α.Ο. Θήρας. Είναι απορίας άξιο γιατί οποιαδήποτε νίκη της ομάδας μας δημιουργεί τέτοιο εκνευρισμό στον κύριο “πρόεδρο”, ώστε να φτάνει στο σημείο να απειλεί τον διαιτητή του αγώνα ότι θα τον “τελειώσει” και παράλληλα να προκαλεί επεισόδιο εναντίον μελών της Λέσχης, χωρίς προηγουμένως να έχει προκληθεί.

Καλούμε την διοίκηση της ομάδας μας να δραστηριοποιηθεί ώστε στην Τ.Ο. Πετοσφαίρισης Κυκλάδων να οριστεί ένας πρόεδρος αμερόληπτος που μοναδικό του μέλημα θα είναι η πρόοδος του αθλήματος στο νομό μας και το όνομα “Α.Ο. Φοίνικας Σύρου” δεν θα του δημιουργεί εκνευρισμό… Παράλληλα, περιμένουμε τη δημόσια συγγνώμη του κυρίου “προέδρου” για την απαράδεκτη συμπεριφορά του.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την διοίκηση του Αθλητικού Κέντρου για τις ενέργειες που έκανε ώστε να διεξαχθεί ο αγώνας των γυναικών σε άλλη ώρα απ’ αυτόν των ανδρών, διότι η Τοπική Επιτροπή, σε μία κίνηση… αμεροληψίας, είχε ορίσει τον αγώνα των γυναικών την ίδια ώρα στο άλλο γήπεδο!

Ευτυχώς, οι φίλαθλοί μας μπόρεσαν τελικά να παρακολουθήσουν και τους δύο αγώνες, ενώ και η ομάδα γυναικών παρατάχθηκε στον αγώνα με τον προπονητή της που διαφορετικά θα ήταν στον αγώνα των ανδρών γιατί ως γνωστόν είναι μέλος του τεχνικού τιμ της ανδρικής ομάδας…».

* Διευκρινίζεται ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση είναι της Λέσχης Φίλων Α.Ο. Φοίνικα Σύρου και δεν αποτελεί επίσημη θέση της διοίκησης του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου