Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Δυνατή κόντρα στα Ιλίσια!!


Λίγο μετά την πολύ καλή της εμφάνιση κόντρα στον ΖΑΟΝ Κηφισιάς η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού Α.Ο.Ν προπονείται εντατικά καθώς σε λίγες μέρες θα ταξιδέψει στην Αθήνα προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Ηλυσιακό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου. Συγκεκριμένα οι Ναξιώτισσες θα αναχωρήσουν στις 24/11/12 στις 18:00 το απόγευμα από τη Νάξο με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά καθώς στις 25/11/12 στις 19:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων στο κλειστό των Ιλισίων  ....


 Ο αγώνας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς την προηγούμενη αγωνιστική και οι δυο ομάδες πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις ο μεν Πανναξιακός νικώντας το ΖΑΟΝ με το εμφατικό 3-0 ο δε Ηλυσιακός με μια μεγάλη ανατροπή καθώς αρχικά έχανε με 2-0 σετ από τον Πανιώνιο σκορ που στη συνέχεια μετέτρεψε σε 2-3 υπέρ του.
 Οι δυο αντίπαλοι θέλουν  διακαώς τη νίκη που θα τους δώσει ένα ελαφρύ προβάδισμα των υπολοίπων στον όμιλο νωρίς μένει να δούμε ποιος θα αγωνιστεί καλύτερα έχοντας την απαραίτητη σταθερότητα , ψυχραιμία και δυναμική στις κινήσεις του στοιχεία που θα βοηθήσουν να θέσει  νοκ άουτ  τον αντίπαλο. Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για  δυο  πολύ καλές ομάδες  που θα δώσουν  ένα πολύ δυνατό θέαμα σε όσους βρεθούν στο κλειστό των Ιλισίων.

Σχετικά με τον Πανναξιακό Α.Ο.Ν να πούμε ότι ο τεχνικός των Ναξιωτισσών Γιώργος Δερμάτης  δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα καθώς έχει όλες τις αθλήτριες στη διάθεση του για το παιχνίδι στα Ιλίσια.

Η αποστολή του Πανναξιακού Α.Ο.Ν:

Προπονητής: Γιώργος Δερμάτης

Αθλήτριες:
Γκολφινοπούλου Δ.
Εμμανουηλίδου Μ.
Κακουράτου Ξ.
Καρπουζά Α.
Λαγουδάκη Σ.
Λαϊου Π.
Μουτζουρίδου Ρ.
Σέργη Χ.
Σκούνα Ε.
Φάρκωνα Ε.
Χατζηνικολάου Μ.
Σιώρη Δ.



Της Νάνση Χερουβείμ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου