Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Ντέρμπι ισχύος και δύναμης στη Νάξο!!



Τα ψέματα τελείωσαν  ποια καθώς  το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α2 γυναικών βρίσκεται προ 

των πυλών. Το Σάββατο στις 18:30 το απόγευμα στο κλειστό της Νάξου η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανναξιακού Α.Ο.Ν υποδέχεται τον ΖΑΟΝ Κηφισιάς για την πρώτη αγωνιστική του ομίλου....

Οι δυο ομάδες αποτελούν τα δυο ακλόνητα φαβορί για την άνοδο στην Α1 κατηγορίας και αυτό από μόνο του δίνει στην αναμέτρηση τον τίτλο του φαβορί. Οι δυο σύλλογοι είναι σε εξαιρετική φόρμα έχοντας μάλιστα στα ρόστερ τους αθλήτριες υψηλού επιπέδου.
 Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι για το ΖΑΟΝ η Τζούλια Μπορίσοβα  ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά που έχει η ομάδα της Κηφισιάς στη σύνθεσή της και από την άλλη για τον Πανναξιακό Α.Ο.Ν η πολύπειρη και εξαιρετικά δυναμική Μαρία Χατζηνικολάου η οποία με το χέρι από σίδερο που έχει μας έχει δώσει ήδη επιθέσεις και μπλοκ που βγάζουν φωτιά.
Ο προπονητής της ομάδας της Νάξου Γιώργος Δερμάτης θα έχει στη διάθεση του όλες τις αθλήτριες του που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε μεγάλη φόρμα κάτι που δείχνει έμπρακτα και η κατάκτηση του τίτλου του τουρνουά Φανούρης Αγάθος που συμμετείχαν πρόσφατα και έλαβε χώρα στην Αγία Παρασκευή.
Το αποτέλεσμα του παιχνιδιού αυτού έχει μεγάλη σημασία για τις Ναξιώτισσες καθώς με νίκη κερδίζουν όχι μόνο προβάδισμα κόντρα σε ένα σημαντικό αντίπαλο που θέλει την άνοδο στην Α1 όπως και αυτές μα και την πολυπόθητη θετική ψυχολογία για τη συνέχεια.
Η ομάδα του Πανναξιακού Α.Ο.Ν ζητά από τον κόσμο να βρεθεί κοντά της το Σάββατο και να δείξει και πάλι την αγάπη της προς αυτή γεμίζοντας το κλειστό Δ. Περιστεράκης συνεχίζοντας με αυτό τον τρόπο την πρωτύτερη στήριξη του στην ομάδα κάθε στιγμή.
Της Νάνση Χερουβείμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου