Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Κόντεψαν να... έρθουν στα χέρια


«Μπάχαλο», χαρακτήρισαν την ψηφοφορία στη Βουλή, πολλοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, ενώ σύμφωνα με τον «Βηματοδότη» μερικοί από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια!
Πρώτα γιατί δεν ήξεραν τι να ψηφίσουν και δεύτερον γιατί θεώρησαν ότι ο κ. Π. Κουκουλόπουλος τους έδωσε γραμμή ψηφοφορίας, χωρίς να τους.....
ενημερώσει. Μάλιστα η κυρία Θεοδώρα Τζάκρη,  έλεγε σε έντονο ύφος στον κ. Πύρρο Δήμα, στον κ. Χρ. Αηδόνη και στον κ. Μ. Μπόλαρη ότι «πρέπει να καθίσουμε τώρα να γράψουμε μία επιστολή στον Βενιζέλο, με την οποία να εξουσιοδοτούμε τον Κουκουλόπουλο να ψηφίζει για μας, ό,τι αυτός θέλει».
Ορισμένοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πλησίασαν μάλιστα τον κ. Χρ. Σταϊκούρα και του έλεγαν «μην κάνεις πίσω στη ψηφοφορία για τους δημοσιογράφους, δείξε ανδρεία, μην την αποσύρεις». Οι περισσότεροι από αυτούς- το βεβαιώνει ο ίδιος αναπληρωτής υπουργός- την... καταψήφισαν. Και όσοι την καταψήφισαν αντιμετώπισαν την οργή του κ. Κυρ. Μητσοτάκη ο οποίος τάσσεται παγίως εναντίον των κάθε λογής συντεχνιών: «ντροπή σας που καταψηφίσατε», έγραψε και στο twitter του.

Πηγή: Βηματοδότης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου