Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Σε εφαρμογή οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παραλία Νάξου


Η εφαρμογή των ρυθμίσεων που ισχύουν στη χερσαία ζώνη του λιμανιού της Νάξου θα μπουν σε εφαρμογή από τη Μ. Δευτέρα 9 Απριλίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Νάξου.
Η εφαρμογή των μέτρων γίνεται ενόψη του Πάσχα και στη συνέχεια της έναρξης...
της καλοκαιρινής περιόδου, προκειμένου η παραλιακή οδός της Χώρας Νάξου να αναβαθμίσει τη γενικότερη εικόνα του νησιού αλλά και να διασφαλίσει την ασφάλεια πεζών και οχημάτων που κινούνται σε αυτή.
Η Λιμενική αρχή, τόσο με ανακοίνωση προς τα τοπικά ΜΜΕ όσο και με σημειώματα στα παμπρίζ των αυτοκινήτων παρακαλεί τους οδηγούς των κάθε είδους οχημάτων να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή τόσο στην οριζόντια (κίτρινη διαγράμμιση στο οδόστρωμα) όσο και στην κάθετη (πινακίδες του Κ.Ο.Κ) σήμανση που υπάρχει στη χερσαία ζώνη και να συμμορφώνονται με αυτήν.
Επίσης από το Λιμεναρχείο γίνεται γνωστό στους πολίτες, ότι επιτρέπεται η στάση οχημάτων επί της παραλιακής οδού, με τη χρήση αλάρμ, από το ύψος του Ο.Τ.Ε έως και την είσοδο της μικρής προβλήτας. Επιπλέον επιτρέπεται, η στάση και η στάθμευση μόνο (Ε) και μόνο στη δεξιά πλευρά της μικρής προβλήτας.
Στην ίδια ανακοίνωση η Λιμενική αρχή της Νάξου προειδοποιεί ότι όποιος δε συμορφώνεται με τους παραπάνω κανόνες, θα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να έλθει αντιμέτωπος με τις προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Λιμεναρχείου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου