Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Το αξίζει ο Χρήστος.

Kaftiranis
Άμεσες εξελίξεις αναμένονται για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στις Κυκλάδες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή και η επόμενη... εβδομάδα είναι οι πλέον κρίσιμες, αφού θα ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα σχετικά με τις 5 υποψηφιότητες στο νομό μας.

Τα δεδομένα αλλάζουν αν όχι καθημερινά, τότε ανά τακτά χρονικά διαστήματα και υπάρχουν ανατροπές σε σχέση με τα ονόματα που έδειχναν μέχρι και λίγες ημέρες να βρίσκονται κοντά σε μια θέση υποψηφιότητας.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν, ότι εκτός από το βουλευτή Γιάννη Βρούτση, υποψήφιος θα είναι και ο πολιτευτής και π. πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κυκλάδων, Χρήστος Καφτηράνης. Οι υπόλοιπες τρεις θέσεις είναι ανοικτές, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκπλήξεις, αφού τα τελευταία 24ωρα έρχονται στο προσκήνιο ονόματα που δεν είχαν ακουστεί μέχρι πρότινος.

Πάντως, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν τα επίσημα όργανα της ΝΔ, θα προσπαθήσουν να αποφύγουν υποψηφιότητες προσόπων που προέρχονται από το ίδιο νησί

1 σχόλιο:

  1. Αντε μωρέ! Ας βάλουν κανένα Κυκλαδίτη στο ψηφοδέλτιο. Ας πάει στον τόπο του να πολιτευτεί ο κ. Καφτηράνης. Ελεος δηλαδή με τους ξενόφερτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή