Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Παραλίγο τραγωδία στο γήπεδο της Άνω Σύρου


asthenof
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος παίκτης του Πάγου

"Πάγωσαν" στο τέλος του αγώνα Πάγος- Άνω Σύρος όσοι βρίσκονταν στο γήπεδο της Άνω Σύρου, από τον ιδιαίτερα σοβαρό τραυματισμό του Γιάννη Μαρμαγγιώλη παίκτη του Πάγου. Ο...
ποδοσφαιριστής χτύπησε στο κεφάλι αλλά και στα πλευρά μετά από σφοδρή σύγκρουση με τον Στόιτσεφ της Άνω Σύρου. Έμεινε αρκετή ώρα χωρίς να έχει τις αισθήσεις του ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες του γύρισε η γλώσσα και η επέμβαση του γιατρού του αγώνα Σέργιου Απέργη που βρίσκονταν στο γήπεδο αποδείχθηκε σωτήρια. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Γεν. Νοσοκομείο Σύρου όπου εξετάστηκε ακόμα και από νευρολόγο, ενώ του έγινε και αξονική τομογραφία, η οποία ήταν "καθαρή".
Ο παίκτης ξαναβρήκε τις αισθήσεις του, όμως είχε υποστεί μερική απώλεια μνήμης και ο γιατροί κρίνοντας το περιστατικό ιδιαίτερα σοβαρό δεν του επέτρεψαν να φύγει. Έτσι σήμερα θα διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο. Στο πλευρό του βρέθηκαν αμέσως εκτός από τους συμπαίκτες του και άνθρωποι της Ανω Σύρου, το Δ. Σ. της οποίας εξέδωσε ανακοίνωση, όπου διοίκηση, προπονητής και παίκτες της Άνω Σύρου εκφράζουν τις πιο θερμές ευχές για ταχεία ανάρρωση και υγεία στον άτυχο ποδοσφαιριστή και εύχονται ταυτόχρονα να μην ξανασυμβεί ποτέ ανάλογο περιστατικό στα γήπεδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου