Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Βόλεϊ Ανδρών, το πρόγραμμα των Play Offs. Την Τρίτη ξεκινούν οι μάχες του Φοίνικα με τον Ολυμπιακό


Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Volleyleague ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής και τα Play Offs ξεκινούν άμεα. Ήδη, η Επιτροπή foinikosfpΠρωαθλήματος της ΕΣΑΠ, όρισε τους αγώνες των Play Offs για τις θέσεις 1-4, με τον Φοίνικα να οραματίζεται μια θέση στον ημιτελικό, αλλά προηγουμένως πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του πρωταθλητή Ολυμπιακό...


Το πρόγραμμα αναλυτικά:
ΤΡΙΤΗ 27.3.2012
Γηπ. Μίκρας (18.00'): Ηρακλής Θεσ.-Παμβοχαϊκός
Γηπ. Σύρου (20.30'): ΑΟ Φοίνικας Σύρου-Ολυμπιακός
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30.3.2012
Γηπ. Βόχας (18.00'): Παμβοχαϊκός-Ηρακλής Θεσ.
Γηπ. Ρέντη (21.00'): Ολυμπιακός-ΑΟ Φοίνικας Σύρου
ΔΕΥΤΕΡΑ 2.4.2012 (αν χρειαστεί)
Γηπ. Μίκρας (18.00'): Ηρακλής-Παμβοχαϊκός
Γηπ. Σύρου (21.00'): ΑΟ Φοίνικας Σύρου-Ολυμπιακός


Υπενθυμίζεται οτι, στον τελικό αγώνα προκρίνεται η ομάδα που θα πετύχει ΔΥΟ (2) νίκες επι του αντιπάλου της, χωρίς να υπολογίζονται τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου 
Όλοι οι αγώνες Play Offs για τις θέσεις 1-4 θα μεταδοθούν, σε απευθείας μετάδοση, απο το τηλεοπτικό δίκτυο Novasports

Οι ομάδες που κατέλαβαν την 5η έως και την 8η θέση της Κανονικής Περιόδου (ΓΣ Λαμίας, Αρης, ΠΑΟΚ, Εθνικός Αλεξ.), θα αγωνιστούν σε έναν όμιλο, που θα φιλοξενηθεί στην έδρα της ομάδας που κατέλαβε την 5η θέση (ΓΣ Λαμίας) και σε «νοκ άουτ αγώνες», ως εξής:
ΓΣ Λαμίας (5ος) - Εθνικός Αλεξ. (8ος) & Αρης Θεσ. (6ος) - ΠΑΟΚ (7ος).
Οι δυο νικητές των αγώνων, θα αγωνιστούν στον «τελικό» του γκρουπ την 2η ημέρα. Ο ηττημένος θα καταλάβει την 6η θέση της τελικής κατάταξης, ενώ οι δυο ητημένοι των πρώτων αγώνων, θα καταλάβουν την 7η και 8η θέση, με βάση την θέση τους στην κανονική περίοδο (την 7η θέση ο καλύτερος βαθμολογικά) .
Ο νικητής του γκρουπ 5-8, θα αντιμετωπίσει την ηττημένη ομάδα του αγώνα για την 3η θέση, σε απλό αγώνα που θα διεξαχθεί στην έδρα του νικητή του γκρουπ 5-8. Η νικήτρια ομάδα θα καταλάβει την 4η θέση και η ηττημένη την 5η θέση αντίστοιχα της Τελικής Κατάταξης.
Οι αγώνες του γκρουπ 5-8 θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα, σε ημέρες και ωρες που θα οριστούν την Δευτέρα 26.3.2012 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου