Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Βόλεϊ Α2 Γυναικών: Αναβλήθηκε η κλήρωση λόγω αποχώρησης του Πανελληνίου


Βόλεϊ Α2 Γυναικών: Αναβλήθηκε η κλήρωση λόγω αποχώρησης του Πανελληνίου Η κλήρωση της Α2 γυναικών, η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη (20/09), αναβλήθηκε για την Δευτέρα (24/09, 17:00) μετά την ανακοίνωση του εκπροσώπου του Πανελληνίου πως δεν θα κατέβει η ομάδα να αγωνιστεί.
«Μέχρι εχθές μιλούσα με τον κύριο Ζερβουδάκη και μου έλεγε πως θα κατέβουν κανονικά. Μας αιφνιδίασε η απόφασή τους», είπε ο πρόεδρος της ΚΕΠ, Χρήστος Σύλλας...

Έτσι, στον 2ο όμιλο που ήδη έχουν αποχωρήσει Φιλία και Κερατέα, δημιουργήθηκε πρόβλημα καθώς δεν θα έπεφτε καμία ομάδα και βάσει προκήρυξης πρέπει να γίνει αναδιάρθρωση ομίλων.
Η ΚΕΠ και εν συνεχεία η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΠΕ θα αποφασίσουν για τις αλλαγές και η κλήρωση θα γίνει σε τέσσερις ημέρες.
Πριν από τη δήλωση αποχώρησης του Πανελληνίου, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Αχιλλέας Μαυρομάτης είχε πει: «Βρισκόμαστε στα τέλη Σεπτέμβρη και δεν έχουμε πάρει ούτε τη μισή εγκεκριμένη επιχορήγηση. Είναι αβέβαιο τι θα λάβουμε και είναι δύσκολος ο προγραμματισμός. Ξεκινάμε όμως, να παίζουμε γιατί αυτή είναι η δουλειά μας. Να ευχαριστήσω τα σωματεία που συμφώνησαν να παίξουν με μειωμένα χρήματα από την ομοσπονδία και θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε με άλλους τρόπους τα σωματεία. Δίνουμε αγώνα επιβίωσης και σε αυτόν τον αγώνα είναι σημαντικό να παίζουμε στο γήπεδο και να βγάλουμε τη χρονιά γεροί και αγαπημένοι».
* Του χρόνου ο Πανελλήνιος θα αγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα με -3 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου