Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Aνεπιθύμητος στη Σύρο, o Μπαλόπιτας (Πρόερδρος τοπικής Βόλλευ Κυκλάδων)


H διοίκηση του Φοίνικα Σύρου εξέδωσε ανακοίνωση για τον πρόεδρο της Τοπικής Επιτροπής Κυκλάδων ο οποίος δεν στήριξε την υποψηφιότητα του προέδρου του Φοίνικα Δημήτρη Παλιοπόρτα για τις εκλογές της ΕΟΠΕ.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Με θλίψη μας πληροφορηθήκαμε ότι παράγοντας Συριανής ομάδας βόλεϊ, ο οποίος είναι και μέλος της Τοπικής Επιτροπής των Κυκλάδων, εκχώρησε εξουσιοδότηση για την ψήφο του στις αυριανές εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ), στηρίζοντας την υποψηφιότητα του νυν προέδρου Αχιλλέα Μαυρομάτη και γυρνώντας ουσιαστικά την πλάτη στην υποψηφιότητα του προέδρου του Φοίνικα Δημήτρη Παλιόπορτα...

Είναι τουλάχιστον αχαριστία, για να μην χρησιμοποιήσουμε κάποια βαρύτερη ορολογία, η στάση του προς τον άνθρωπο ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του έφεραν τη Σύρο στην “πρώτη γραμμή” του ελληνικού βόλεϊ, να πρωταγωνιστεί στα μεγάλα σαλόνια και να φιλοξενεί τις σημαντικότερες διοργανώσεις του αθλήματος σε συλλογικό επίπεδο.

Ο συγκεκριμένος παράγοντας είναι “persona non grata” για τον Φοίνικα πλέον και θα επιθυμούσαμε να μην παραβρεθεί ποτέ ξανά σε αγώνα ή οποιαδήποτε εκδήλωση-δραστηριότητα του συλλόγου μας. Άλλωστε, με την συγκεκριμένη του ενέργεια, απέδειξε πόσο σέβεται τον σύλλογο και πόσο στηρίζει το τοπικό βόλεϊ των Κυκλάδων…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου