Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΟ Φοίνικας:Συμμετοχή στο τουρνουά βόλεϊ Πορταριάς 2012


gymnastirio-portariaΣ’ ένα πολύ δυνατό τουρνουά βόλεϊ, στην Πορταριά του Πηλίου, θα συμμετάσχει η ομάδα μας το διάστημα 21-23 Σεπτεμβρίου. Ο Χρήστος Πάτρας θα έχει τη δυνατότητα να δει τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του και να τεστάρει τις δυνατότητες του “πειρατικού” απέναντι σε τρεις πολύ δυνατές ομάδες, τον Ολυμπιακό, τον Παμβοχαϊκό και τον Άρη.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο Πορταριάς-Μακρυνίτσας και το σύστημα διεξαγωγής περιλαμβάνει 3 αγωνιστικές όπου όλες οι ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες μεταξύ τους...

Οι αγώνες τις δύο πρώτες μέρες (21 και 22 Σεπτεμβρίου) θα ξεκινούν στις 17:30, ενώ την τρίτη μέρα (23 Σεπτεμβρίου) στις 11:30. Το αγωνιστικό πρόγραμμα πάντως, θα οριστικοποιηθεί στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί μετά την άφιξη όλων των ομάδων στην Πορταριά.
Με την οριστικοποίηση της συμμετοχής στο τουρνουά βόλεϊ της Πορταριάς 2012 δόθηκε λύση και στο πρόβλημα που επεσήμανε και ο προπονητής του Φοίνικα στη συνέντευξή του, καθώς η ομάδα θα δώσει τουλάχιστον τρία πολύ δυνατά φιλικά πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου