Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Ματθαίος Γιαννούλης: Έφυγα από την Αθήνα για να κοιμάται η οικογένεια μου με ανοιχτά παράθυρα


Ματθαίος Γιαννούλης: Έφυγα από την Αθήνα για να κοιμάται η οικογένεια μου με ανοιχτά παράθυραΟ Ματθαίος Γιαννούλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Απείρανθο της Νάξου στις 9 Ιουνίου του 1965. Από μικρός είχε αγάπη με το τραγούδι το στίχο και τη σύνθεση. Στα 14 του μετακομίζει στην Αθήνα και ξεκινάει μαθήματα στο Εθνικό Ωδείο με την Άννα Διαμαντοπούλου. Σε ηλικία 21 χρονών μπαίνει δυναμικά στη δισκογραφία φτάνοντας σήμερα στο σημείο να έχει τραγουδήσει περίπου 800 τραγουδια…ενώ παράλληλα είναι συνθέτης και στιχουργός σε 2500 τραγούδια περίπου. Συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους Έλληνες τραγουδιστές ( Πάριο, Γονίδη, Αδαμαντίδη, Λαμπράκη, Κόρο, Μπαρμπεράκη, Πανταζή, Δημητρίου κ.α.)
Έχει δώσει συναυλίες σε Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Κύπρο, Γερμανία και σε ολόκληρη την Ελλάδα.Έχει πουλήσει πάνω από 1.000.000 δίσκους και αξίζει να σημειωθεί ότι εχει πάρει 4 χρυσούς και 2 πλατινένιους...

Ο Ματθαίος Γιαννούλης δηλώνει στο Happytv.gr πως έφυγε από την Αθήνα για να κοιμάται η οικογένεια του με ανοιχτά παράθυρα!
- Ποια είναι η πιο ευχάριστη είδηση που άκουσες τελευταία;
Ότι η οικογένεια μου θέλει να φύγουμε μόνιμα απ την Αθήνα και να ζήσουμε για πάντα στην αγαπημένη μου Νάξο!
- Ποια καλή είδηση θα ήθελες να ανακοινώσεις πρώτος στην Ελλάδα;
Ότι η Ελλάδα πήρε τα λεφτα πού της χρωσταει η Γερμανία!
- Τι θα ευχόσουν και σε ποιον;
Θα ευχόμουν σε όλους τους Έλληνες που πραγματικά πρέπει να γυρίσει το γέλιο στα μάτια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου