Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

«Υποστηρίζω την Ελλάδα, είναι και γείτονές μας»

Η ειδικότητά του είναι στο τένις. Εκεί που κάνει μαγικά πράγματα με μια ρακέτα στα χέρια. Το ποδόσφαιρο, όμως… σαγηνεύει τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Και δεν χάνει την ευκαιρία να το παρακολουθεί. Πόσω μάλλον όταν είναι σε εξέλιξη το Παγκόσμιο Κύπελλο...


Και μπορεί η Σερβία να μην είναι παρούσα στη Βραζιλία, αλλά ο Νόλε έχει βρει… εναλλακτικές αγάπες να υποστηρίζει. Και σε αυτές συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα! Το νούμερο δύο στον κόσμο δεν έκρυψε την «καψούρα» του για την χώρα μας και ευχήθηκε η Εθνική να περάσει στην επόμενη φάση του Μουντιάλ!
Έτσι, απ’ το Λονδίνο όπου βρίσκεται (ενόψει του Wimbledon), ο Τζόκοβιτς ξεκαθάρισε πως: «Υποστηρίζω την Ελλάδα, είναι και γείτονές μας! Ελπίζω να πάρει την πρόκριση για τη φάση των νοκ-άουτ (ενώ κάτι ανάλογο είπε και για την Κροατία)!
Κατά το παρελθόν, δε, ο Νόλε έχει επισκεφτεί πολλές φορές την χώρα μας –δείγμα της αγάπης του για την Ελλάδα-, μαζί με την αρραβωνιαστικιά του, η οποία μάλιστα είναι έγκυος αυτή την περίοδο και έρχεται σε λίγο καιρό το νέο μέλος του ζευγαριού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου