Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΒΟΜΒΑ !!! ΚΑΙ Ο ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!! ΚΑΙ ΔΥΟ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΝΔ !!

«Βόμβες» από τον προφυλακισμένο αρχηγό της Χρυσής Αυγής, ο οποίος σε ομιλία του στη Βουλή αποκάλυψε ότι ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης είχε σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μιχαλολιάκος αποκάλυψε ότι με τον πρώην γραμματέα της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκο, μιλούσαν «έξω στο μπαλκόνι», καθώς «φοβόταν κάμερες και κοριούς».
Συνεχίζοντας ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, τόνισε ότι «Δεν ήταν όμως μόνο αυτός». «Στα κινητά που μου κατέσχεσε η Αντιτρομοκρατική υπήρχε και ένα όνομα. Να σας το πω; Γεώργιος Μουρούτης, ο οποίος ήθελε και αυτός επαφές»......
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, μίλησε και για «δύο υπουργούς της ΝΔ σε μυστικές επαφές εκτός των γραφείων της Βουλής», για να προσθέσει ότι «Ήθελαν να μας προσεταιρισθούν, όπως έκαναν. Και μη μου πείτε ότι είναι πρωτόγνωρο. Το έχουν κάνει πολλές φορές».

Δε νομίζω να εκπλαγήκαμε με την (αποκάλυψη).Τα κατασκευασμένα διαδικτυακά προφίλ του γραφείου Μουρούτη καθώς και μεγάλο μέρος της χρυσαυγίτικης προπαγάνδας του διαδικτύου προέρχεται απο τον στενό κύκλο του Σαμαρά.Κάτι σελίδες του facebook με ελληνικές σημαίες,τσολιάδες που προώθησαν την χρυσή αυγή είναι της ΝΔ.

Και κάτι ακόμα. Τελικά όλη η Χρυσή Αυγή συνομιλούσε με την ΝΔ. Αυτοί δεν έλεγαν ότι θα μπουν μέσα στην βουλή και θα τους πλακώσουν όλους ; Τελικά πιστεύω πως για όλα φταίνε οι Πακιστανοί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου