Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

ΒΟΛΛΕΥ: Α. Ο. ΘΗΡΑΣ ΠΗΡΕ ΤΕΝΕΒΑ

Εμφάνιση teneva.jpgΚυρίες και κύριοι,
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Θήρας ανακοινώνει την απόκτηση της κ. Ραντοσβέτα Τένεβα Μιλίσεβιτς για ένα χρόνο.
Η αθλήτρια υπέγραψε στην ομάδα μας ως ελεύθερη.....

.
Η καταξιωμένη αθλήτρια με τα χρώματα του Ολυμπιακού ανήκει πλέον στο δυναμικό της της ομάδας της Σαντορίνης έπειτα από υπόδειξη την προπονήτριας Ελένης Μεμετζή.
Η απόκτηση της κ.Τένεβα αποτέλεσε διακαή πόθο για το ΔΣ που έκανε την υπέρβαση για τα δεδομένα της Σαντορίνης.
Το Δ.Σ. της ομάδας πιστό στις αρχές του για δημιουργία μιας ομάδας που θα προσφέρει θέαμα καιδιασκέδαση στο κόσμο της Σαντορίνης προχωράμε βήμα βήμα σε μεταγραφές αθλητριών με αδαμάντινο χαρακτήρα όπως της κ.Τένεβα και παράλληλα ικανών με το ταλέντο τους να προσφέρουν θέαμα. Το Δ.Σ. καλοσωρίζει την κ. Τένεβα στην οικογένεια του Α.Ο. Θήρας και εύχεται στην έμπειρη αθλήτρια υγεία και καλές εμφανίσεις
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Γιώργος Σκοπελίτης


USEFUL TIPS:
-          Η διοίκηση του Α.Ο.Θ. προχώρησε στην απόκτηση της έμπειρης αθλήτριας με κύριο γνώμονα την πεποίθηση του πως πέρα από την πολύτιμη βοήθεια της, θα αποτελέσει και μαγνήτη για τα νέα παιδιά των ακαδημιών μας.
-          Παράλληλα πιστό στην ιδέα πως ο αθλητισμός είναι ψυχαγωγία το Δ.Σ. πιστεύει πως με τις νέες προσθήκες στην ομάδα μας, το σύνολο μας θα χαρίσει πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους της Σαντορίνης.
-          Η παίχτρια πριν λίγες μέρες αποδεσμεύτηκε από τον Ολυμπιακό του οποίου η διοίκηση εξέφρασε με ανακοίνωση της τα ευχαριστήρια της στην παίχτρια.
-          Η ανακοίνωση:  Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού: «Η οικογένεια του Ολυμπιακού εύχεται στην Ράντι Τένεβα καλή συνέχεια στην καριέρα της και την ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στο σύλλογό μας. Η σπουδαία Βουλγάρα βολεϊμπολίστρια αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Κουντούρη για την εμπιστοσύνη που έδειξε όλα αυτά τα χρόνια στο πρόσωπο της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου