Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

«Στηρίζουμε, ψηφίζουμε, υποστηρίζουμε τη Νάξο, το Λευτέρη και τον ιερό σκοπό του»

eleftheriou

Στηρίζουμε, ψηφίζουμε, υποστηρίζουμε τη Νάξο, το Λευτέρη και τον ιερό σκοπό του!
Στέλνουμε K5 στο 54991 σε μήνυμα από κινητό για :
  • το Λευτέρη, 
  • τη Νάξο και 
  • τα φτωχά παιδιά του Δήμου μας......
Αυτά επισημαίνει μεταξύ άλλων στην ανοιχτή επιστολή του προς τους Ναξιώτες ο Σύλλογος Απεραθιτών, παρακινώντας μας να στείλουμε μήνυμα υποστήριξης στο Λευτέρη Ελευθερίου για το μεγάλο τελικό του YFSF. Αυτό που υπενθυμίζει ο σύλλογος είναι ότι στέλνοντας το μήνυμα Κ5 στο 54991, εκτός του ότι στηρίζουμε το Ναξιώτη ταλαντούχο ηθοποιό, παράλληλα προσφέρουμε φιλανθρωπικό έργο, αφού τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την ψηφοφορία θα διατεθούν στα φτωχά παιδιά της Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του νησιού.

Η επιστολή του Συλλόγου Απεραθιτών:
Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι συμπατριώτες.

Την Κυριακή 15 Ιούνη ώρα 9,20 μ.μ είναι ο μεγάλος τελικός του Y.F.S.F. με τον αγαπημένο συγχωριανό και φίλο μας, αλλά και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου μας Λευτέρη Ελευθερίου. Δεν θα αναφερθούμε στην ποιότητα του show ούτε στην άσχημη κριτική που δέχτηκε, αλλά στη χαρά και στο γέλιο που μας χάρισε βλέποντας τον και στο γεγονός ότι δεν ξεχνά ποτέ τον Τόπο του, χαρίζοντας τα λεφτά που συγκεντρώνονταν με τις νίκες του στα παιδιά της Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Με την ενδεχόμενη νίκη του την Κυριακή και με δεδομένο ότι είναι τελικός και θα συγκεντρωθούν ακόμη περισσότερα χρήματα από τα τηλεφωνήματα, σας καλούμε, όσοι από εσάς και από εμάς φυσικά, έχουμε τη δυνατότητα και αν βέβαια περισσεύουν αυτά τα χρήματα, να στηρίξουμε όχι μόνο την προσπάθεια του Λέφου, αλλά και τα φτωχά παιδιά του Τόπου μας, που έχουν την ανάγκη μας.

Μην ξεχνάμε, αν δεν νικήσει, τα χρήματα θα πάνε σε κάποιον άλλο φιλανθρωπικό σκοπό. Γνωρίζουμε τη δυσκολία της εποχής και εμείς τη βιώνουμε, αλλά κυρίως απευθυνόμαστε στους όμορους με εμάς Συλλόγους και στην Ο.ΝΑ.Σ, σε μια κίνηση, να διαθέσουμε όλοι από το «μικρό» μας ταμείο κάποια ελάχιστα χρήματα για ένα μήνυμα με κοινωνική σημασία.

Μικρές αφορμές χρειαζόμαστε για μεγάλες πράξεις και ο Λευτέρης Ελευθερίου μας έδωσε αυτή τη δυνατότητα μέσα από το ταλέντο του ως καλλιτέχνης και μέσα από την ποιότητά του ως άνθρωπος.
Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, Λευτέρη σʼ αγαπάμε και σου ευχόμαστε καλή τύχη! Είμαστε μαζί σου!

Ο Απεραθίτικος Σύλλογος Νάξου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου