Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Στον Πανναξιακό η Διώτη

Αίσιο τέλος είχε τελικά η απόκτηση της Παναγιώτας Διώτη για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού αφού τελικά κατάφερε να την αποκτήσει από τον Ηρακλή Κηφισιάς....

Ένα από τα σήριαλ του καλοκαιριού στο χώρο του γυναικείο βόλεϊ ολοκληρώθηκε με αίσιο τρόπο για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανναξιακού. Έπειτα από νέο κύκλο επαφών η ομάδα της Νάξου κατάφερε και απέκτησε την Παναγιώτα Διώτη από τον Ηρακλή Κηφισιάς.Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Τέλος καλό, όλα καλά για τη διαμάχη του Πανναξιακού με την ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς για την μεταγραφή της Παναγιώτας Διώτη.
Μετά την καλοκαιρινή διαμάχη των δύο συλλόγων για την μεταγραφή της αθλήτριας, και τις «διαρροές» για προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, πλέον η ηρεμία και η λογική ήρθε στα μυαλά των υπευθύνων των δύο ομάδων με αποτέλεσμα στην κλήρωση του πρωταθλήματος Α1 γυναικών που πραγματοποιήθηκε στη Νάξο να έρθουν «πιο κοντά» και οι συζητήσεις να έχουν αίσιο αποτέλεσμα.
Από την πλευρά της η αθλήτρια έδειξε ξεκάθαρα που θα ήθελε να αγωνιστεί τη νέα σεζόν.
Η Παναγιώτα Διώτη βρίσκεται ήδη στο νησί της Νάξου και κάνει προπονήσεις με την ομάδα του Πανναξιακού υπό την επίβλεψη του Σέρβου προπονητή Ζόραν Κόβασιτς . Ο προπονήτης του Πανναξιακού από την αρχή της νέας σεζόν έδειξε ότι την ήθελε στο ρόστερ του, και τελικά οι εξελίξεις τον βρίσκουν να χαμογελά. Εκτός από τις καθημερινές διπλές προπονήσεις, ο Ζόραν αναμένεται να την χρησιμοποιήσει και στα φιλικά με τον Ολυμπιακό το Σάββατο το απόγευμα και την Κυριακή το μεσημέρι.
Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η Γιώτα Διώτη γεννήθηκε στις 13-11-1992, αγωνίζεται ως διαγώνια και έχει ύψος 1.85εκ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου