Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΡΑΜΥΘΗΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ

«Είναι ομάδα του λαού η Ατλέτικο Μαδρίτης» είπε ο παμπόνηρος προπονητής της Ντιέγκο Σιμεόνε. Και ο αποδυτηριάκιας που είναι πιο παμπόνηρος από τον λαϊκιστή Αργεντίνο ρωτάει: Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι του λαού;......

Ρώτησαν τον Τσόλο γιατί έγινε δημοφιλής η Αθλέτικο κι αυτός σαν αρχηγός κόμματος σχολίασε διότι σπάσαμε το κατεστημένο της Ρεάλ και της Μπαρτσελώνα. Όπως, πρόσεθεσε ο Σιμεόνε, η Νάπολι του Μαραντόνα τα είχε βάλει με το κατεστημένο της Ιταλίας, Ίντερ, Γιουβέντους και Μίλαν.
Χοντρομαλακίες λέει ο κύριος. Όλες οι ομάδες είναι του λαού. Όλες είναι λαϊκές. Εκτός κι αν γυρίσουμε την πλάκα αλά Χαριλάου Φλωράκη και Αλέκας Παπαρήγα. Ένα είναι το κόμμα, το ΚΚΕ. Το κόμμα του λαού. Όχι, κύριοι. Λαϊκή ομάδα ο Ολυμπιακός, λαϊκή και ο Παναθηναϊκός. Γιατί; Επειδή κόσμος του λαού αγαπάει και την μια ομάδα και την άλλη. Και την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.
Τι θέλει να μας πει ο Σιμεόνε; Πώς οι οπαδοί της Ρεάλ και της Μπαρτσελώνα είναι ρουφιάνοι του λαού. Τσιράκια του καπιταλισμού. Λαμόγια των διαπλεκόμενων επιχειρηματιών; Πάρτε δρόμο, ρε.
Λαϊκή ομάδα ο Ολυμπιακός, όπως και ο Παναθηναϊκός, λαϊκή ομάδα και ο Πανιώνιος και ο Ηρακλής. Δεν χάνει το χαρακτήρα της λαϊκής ομάδας εκείνη που έχει λιγώτερους, λίγους οπαδούς. Κι αυτοί κομμάτι του λαού είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου