Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Περήφανος στη Ρόμα ο Μανωλάς

Αποφασισμένος να κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει το πρωτάθλημα, δήλωσε ο διεθνής κεντρικός αμυντικός
Την επιθυμία του να βοηθήσει τη Ρόμα να κατακτήσει το πρωτάθλημα, εξέφρασε ο Κώστας Μανωλάς που συνεχίζει να διαπρέπει με τη φανέλα των «τζιαλορόσι».....

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός παραχώρησε συνέντευξη στο «Sky» τόσο για την ως τώρα πορεία της ομάδας του στο Καμπιονάτο, όσο και για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ρόμα.
Αναλυτικά μίλησε:
Για το παιχνίδι με την Ελλάς Βερόνα: «Είμαι ικανοποιημένος για την ομάδα και τους παίκτες. Ήταν μία νίκη κύρους, η Βερόνα κλείστηκε πάρα πολύ και το κλειδί για την επικράτηση ήταν το ότι παίξαμε γρήγορα για να ανοίξουμε τους χώρους».
Για την παρουσία του στη Ρόμα: «Με γεμίζει με υπερηφάνεια το ότι παίζω στη Ρόμα. Εγώ επιθυμούσα να έρθω σε αυτή την ομάδα. Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο, αλλά έχω δουλέψει πριν και συνεχίζω να δουλεύω για να ξεπερνάω αυτές τις δυσκολίες».
Για το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ που ακολουθεί με τη Μάντσεστερ Σίτι: «Έχω παίξει στο Μάντσεστερ αλλά με τη Γιουνάιτεντ. Γνωρίζουμε τη Σίτι, είναι μία μεγάλη ομάδα, θα πρέπει να παίξουμε με μεγάλη ένταση».
Για τη συνεργασία του με τον Γιανγκά-Μπιβά: «Έχουμε πολύ καλή χημεία, δεχτήκαμε μόνο ένα γκολ και αυτό από στημένη φάση κόντρα στην Πάρμα. Αυτό είναι καλό σημάδι. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και τα πηγαίνουμε καλά μεταξύ μας».
Για τον Αλνταΐρ: «Ναι, ήταν σπουδαίος παίκτης, θα ήθελα στο μέλλον να παίζω όπως αυτός και προσπαθώ να τον πλησιάσω. Είναι δύσκολο, το ξέρω, αλλά θέλω να καταθέτω το χαρακτήρα μου στο γήπεδο και να βοηθήσω τη Ρόμα να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου