Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Ο Ναξιώτης άσσος απο την Αεκ στην Έβερτον.


Άκρως ικανοποιητική κρίνεται από την ΑΕΚ η πρόταση -που ενημέρωσαν άνθρωποι της Έβερτον ότι θα γίνει- για την παραχώρηση του Κώστα Μανωλά. Ωστόσο, ενδοιασμοί φέρεται να υπάρχουν από τον ποδοσφαιριστή… Όχι γιατί δεν είναι καλές οι αποδοχές που θα προταθούν αλλά γιατί ακόμη δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση από την πλευρά της Αγγλικής ομάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, άνθρωποι της Έβερτον ενημέρωσαν την Ένωση για την πρόταση που θα γίνει για την παραχώρηση του Μανωλά. Αυτή περιλαμβάνει 500.000 ευρώ συν άλλα 300.000 ευρώ βάσει των συμμετοχών που θα κάνει ο παίκτης.
Για τον ποδοσφαιριστή, τώρα, οι πληροφορίες που υπάρχουν φέρνουν τα «ζαχαρωτά» ...
να προσφέρουν συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με απολαβές 400.000 για τα δύο πρώτα χρόνια και αυξημένες κατά 200.000 ευρώ το τελευταίο έτος. Σε αυτά θα πρέπει να συμπεριληφθεί ένα αρκετά μεγάλο ποσό ως μπόνους υπογραφής.
Σχετικά με την ΑΕΚ η πρόταση, που φέρεται έτοιμη να καταθέσει η Έβερτον είναι άκρως ικανοποιητική για τον παίκτη. Καθώς η αγγλική ομάδα μπαίνει στη διαδικασία να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του Έλληνα διεθνούς αμυντικού προκειμένου να τον προσθέσει από τώρα στο ρόστερ της. Κάτι που φυσικά είναι καλό καθώς από την πρώτη του χρόνου ο παίκτης μπορεί να φύγει από την ομάδα, στο τέλος της σεζόν, χωρίς αυτή να πάρει κάτι.
Το μεγάλο ζήτημα όμως για τον παίκτη είναι ότι η πρόταση αυτή και τα όσα γίνονται γνωστά θα κατατεθούν και μέχρι τώρα δεν υπάρχει ούτε ένα επίσημο έγγραφο από την Έβερτον. Μέχρι τότε, η πλευρά του ποδοσφαιριστή δηλώνει προβληματισμένη και πως θα περιμένει να φτάσει πρόταση κι επίσημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου