Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο με χιόνια, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους

Καιρικές συνθήκες: Και νέα μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός την Τετάρτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Πιο αναλυτικά νεφώσεις με τοπικές χιονοπτώσεις αναμένουμε αρχικά για την Ανατολική Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά και χιονόνερο σε Ανατολική Πελοπόννησο, Κυκλάδες και στην Βόρεια Κρήτη. Από τις απογευματινές ώρες ο...
καιρός από τα Δυτικά θα επιδεινωθεί εκ νέου με χιονόνερο στα νησιά του Ιονίου και χιονοπτώσεις κατά τόπους ισχυρές στο σύνολο της ηπειρωτικής χώρας . Από τις βραδυνές ώρες οι χιονοπτώσεις στα Δυτικά θα περιοριστούν στα ορεινά ενώ στα πεδινά θα σημειωθούν ισχυρές βροχές.
Άνεμοι:Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 8 Beaufort , στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 7 Beaufort ,στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 7 Beaufort, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις φτάνοντας ακόμα και τα 9 Beaufort.

Θερμοκρασία: Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα θα κυμανθεί...

-στην Βόρεια Ελλάδα από -7 - 3 βαθμούς Κελσίου
-στην Κεντρική Ελλάδα από -2 -5 βαθμούς Κελσίου
-στην Δυτική Ελλάδα από 0 -8 βαθμούς Κελσίου
-στην Κρήτη και και Δωδεκάνησα από 4-10 βαθμούς Κελσίου
-στα νησιά του Αιγαίου από 2-8 βαθμούς Κελσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου