Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Πέμπτη θέση και πολύ μας είναι, λέει ο Κουκουλόπουλος


 Κουκουλόπουλος: «Πέμπτη θέση και πολύ μας είναι»Όπως στρώνεις, κοιμάσαι» είπε για τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος, ο οποίος πρόσθεσε πως δεν ξέρει «αν θα φτάσουμε ως ΠΑΣΟΚ στις εκλογές»...
αφήνοντας αιχμές για Παπανδρέου, Λοβέρδο και Χρυσοχοϊδη.
«Πέμπτη θέση στις δημοσκοπήσεις και πολύ μας είναι» είπε, μιλώντας στον Real Fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο κ. Κουκουλόπουλος, σχολιάζοντας τα αισθητά χαμηλά δημοσκοπικά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ, το οποίο για πρώτη φορά σε μέτρηση της κοινής γνώμης καταγράφεται στην πέμπτη θέση, ενώ «βυθίζεται» και η δημοφιλία του Γιώργου Παπανδρέου.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα ευρήματα δημοσκόπησης της VPRC που δημοσιεύθηκε χθες στο περιοδικό «Επίκαιρα» και στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής, το ΠΑΣΟΚ χάνει έξι ποσοστιαίες μονάδες καθώς από το 18% του περασμένου Δεκεμβρίου βρίσκεται στο 12%.
Παράλληλα, ο κ. Κουκουλόπουλος άφησε σαφείς αιχμές για τις διαδικασίες που αποφασίστηκαν σχετικά με την αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.
«Οι πασοκικές περικοκλάδες μάς οδήγησαν εδώ. Είπαμε να γίνει η αλλαγή ηγεσίας ή πολύ νωρίς ή πολύ αργά, αλλά κάποιοι επέλεξαν τις προσωπικές τους προτεραιότητες από τις προτεραιότητες της χώρας» σημείωσε ο κ. Κουκουλόπουλος και μίλησε για «προσωπικούς σχεδιασμούς διαφόρων δελφίνων που δημιούργησαν το σημερινό ολισθηρό δρόμο για το ΠΑΣΟΚ».
Γαι τον Γιώργο Παπανδρέου υποστήριξε ότι θα έπρεπε να κριθεί στην κάλπη και να είναι και πάλι υποψήφιος, ενώ για την προειδοποίηση Μπεγλίτη, μέσω του real.gr, για τον Μ. Χρυσοχοϊδη ότι μπορεί να υπάρξουν και πειθαρχικά μέτρα εναντίον του ανέφερε ότι «και ο κ. Μπεγλίτης καταψήφισε διατάξεις στη βουλή. Από πού το έκανε αυτό ο Γιώργος Παπανδρέου; Από την Κόστα Ρίκα;….»
Χαρακτήρισε «μη δεοντολογικό» αυτό που, όπως είπε, έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος σχετικά με την τροπολογία για τα φαρμακεία, ενώ για τη δήλωσή Χρυσοχοϊδη ότι δεν διάβασε το μνημόνιο σχολίασε: «Εγώ το διάβασα τρία μερόνυχτα. Έχουμε καταφέρει να δώσουμε τα σκήπτρα του διασώστη της χώρας στον Σαμαρά που δυο χρόνια τώρα έκανε ρεσιτάλ ανευθυνότητας».
Επίσης, πρόσθεσε ότι «είναι η ώρα να βγούνε μπροστά τα ιστορικά στελέχη» και ότι η επόμενη κοινοβουλευτική ομάδα είναι «η τελευταία ευκαιρία του ΠΑΣΟΚ».
«Ακόμη και έκτακτο συνέδριο μπορεί να γίνει για να παρθούν αποφάσεις. Αν δεν συζητήσουμε ειλικρινά και παραμείνουμε στα προσχηματικά δεν ξέρω αν θα φτάσουμε ως ΠΑΣΟΚ στις κάλπες» τόνισε χαρακτηριστικά εκτιμώντας πως σε ένα κόμμα εξουσίας πρώτα αλλάζει ο ηγέτης και μετά όλα τα υπόλοιπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου