Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

«Δημοκρατική Αριστερά» του κ. Κουβέλη


Η δημοσκοπική άνοιξη της Δημοκρατικής Αριστεράς, του Φώτη Κουβέλη, έχει δημιουργήσει μία σειρά συζητήσεων κάτω από τις πέργολες της παραλίας.

Οι συζητήσεις στα «γνωστά» πηγαδάκια οδηγούν σε διασπορά φημών σε σχέση με το ποιος ή ποιοι, από την Νάξο, θα είναι υποψήφιοι βουλευτές με την Δημοκρατική Αριστερά.

Με αφορμή το δημοσίευμα για την πιθανή υποψηφιότητα του Δημήτρη Μπάιλα, σε πολιτική συζήτηση για το θέμα, ακούστηκε το όνομα του Προϊσταμένου των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας στην Νάξο Θανάση Γρυλλάκη ως πολύ πιθανό...
υποψήφιο με το συγκεκριμένο κόμμα στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Σε επικοινωνία του naxosnow.gr με τον Θανάση Γρυλλάκη, διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «Δεν μου έχει γίνει καμία νύξη και ούτε έχει περάσει από το μυαλό μου κάτι τέτοιο. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν..». Παράλληλα καυτηρίασε την έλλειψη δημοκρατίας που βιώνει η Χώρα, αποδίδοντας σε αυτό τα προβλήματα που μας ταλανίζουν.

Βάσει της εμπειρίας μας από τα πολιτικά πράγματα στην Νάξο, γνωρίζουμε ότι «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά», επομένως, με ενδιαφέρον αναμένουμε τις εξελίξεις σε ότι αφορά την εκδήλωση ενδιαφέροντος στελεχών προερχόμενων από το ΠΑΣΟΚ Νάξου να είναι υποψήφιοι με την Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη.
Άλλωστε, είναι γνωστό ότι βλέποντας τη δημοσκοπική άνοδο της «Δημοκρατικής Αριστεράς» ο κ. Κουβέλης θα κατεβάσει υποψηφίους σε όλη την Ελλάδα, και τις Κυκλάδες φυσικά…

Τι ποιο απλό λοιπόν, αφού κατά γενική ομολογία τα ποσοστά του τα ανεβάζουν οι δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, να μην ψάξει και υποψηφίους.. δυσαρεστημένους από το ίδιο κόμμα..
Αναμένουμε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου